Saturday, April 24, 2010

Mari2 lelong. Barang baik punya~ =P

ok nervous

Percubaan pertama Rina untuk buat Blogshop!

rasa nervous sangat nak bagitau haha
tapi macam x sabar :p

ok gtau kat sini dulu

rinawardrobe

sini intro dari rina
sini contest untuk korang.

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

FeeQ 25/4/10 12:36 AM  

Nice XD
Good Luck ^oo^

Rina (◕‿◕)✿ 25/4/10 12:39 AM  

hihi. thanks. buy 1 la. for ur gf :p

ilyani 25/4/10 12:58 AM  

waaaaaaahahahaha :) gempak!
wish you the best! ^_^

Rina (◕‿◕)✿ 25/4/10 1:00 AM  

nak exchange link ngan kedai-i nanti. nanti2 sikit..sekarang mcm xlarat nak edit blog hihi

syamim,  25/4/10 11:01 AM  

wah.....very good shopblog rina. mayb lepas ni sikit boleh upgrade install shopping cart ke but great start nway =) n why not try list on auction sites s well cam lelong or mudah.my or ebay? gud luck n all the best

Rina (◕‿◕)✿ 25/4/10 11:03 AM  

hihi thanks syamim for the tips. nant nak try. slow2 dulu. baju pun xbanyak..modal xbanyak hhehe..
papepon, thanks sgt for the tips :)

syamim,  25/4/10 11:09 AM  

n rina...aku perasan kt intro post dalam ur shopblog tu ko letak ur email address in text...that's a very bad idea. spammers byk anta bots yg bleh capture the email add. nanti ur mailbox dapat byk spams. klu nk letak my advice is use an image instead of text.

Rina (◕‿◕)✿ 25/4/10 11:13 AM  

oh okok. patut penuh spam ak hehe..
skarang gak g wat email in image. thanks again syamim!

syamim,  25/4/10 11:59 AM  

no worries =) kang klu aku ade gurlpren aku beli 10 ketul dr website ko. hahahaha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top