Friday, April 30, 2010

Nak crocs murah?

pergi blog kawan rina di sini

there will be a Crocs Warehouse Sales up to 70% discount!

nak detail lagi click sini

baik click cepat2
sebab start harini sampai 3 may je!!

actually rina ingat nak jual crocs gak dekat kedai comel rina ni
kalau rina jual dengan harga 30% murah dari harga kat kedai ok tak?
contoh crocs tu RM120 tapi rina jual RM80

tak sure lagi..
macam ramai dah jual crocs
plus ade ke orang nak beli sangat
mesti sikit2 je kan?
product pon sikit2
tapi macam nak try
tapi malas
nak jual baju je hehe

camne?


3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

FeeQ 30/4/10 11:32 AM  

Awesome! Thanks...
Jual la...I help promote XD

Rina (◕‿◕)✿ 30/4/10 12:54 PM  

wuuu

teharu =')

ni yang nak jual ni hihi

thanks guys =*

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top