Thursday, April 22, 2010

worst nightmare ever!


actually, rina selalu had nightmare..maybe rina ni penakut sikit
if tengok cerita seram2, malam tu mesti nightmare
letihhh
lama gak tak tengok nightmare

since after Industrial Training bulan 4 last year tak tengok
sebab time tu, kene tido sorang2 kat hotel,motel..
sangat seram..so since then, i promise to myself not to watch any horror movies again..
tak nak jadi penakut dah!

tapiii ini adalah tiket free. TIKET FREE ye kawan2 hahaha
mane boleh dilepaskan
plus it is Freddy Krueger!
mane leh lepas beb =D

ok. kembali kepada tujuan asal.

my worst nightmare ever happened during i was still a little kid..litte cute kid hahaha *nak jugak~
rina selalu mimpi ni, almost every year, ada satu bende ni datang
bende ni besarrrrr sangattt
besarrr sangat
ape yang besar sangat rina pun tak tau hahah

tapi bila benda besarrr sangatt tu datang
rina mesti meraung2..even dah terjaga dari tidur still meraung2
parent rina selalu cuak bila ni terjadi
siap diorang baca Yassin sepanjang malam
hihi

sampailah rina masuk asrama masa form 1
benda yang besarrr sangatt tu dah tak datang dalam mimpi

sampai sekarang, rina tak dapat nak cerita kat orang, ape bende besarrr sangatt tu..
susah nak terangkan
tapi seram ok

seram tak?
sila seram sekarang =P

anyways, thanks to Feeq, Jason and Advertlets
opss.bukan curang, just mencuri peluang saje..cayangg nuffnang *bodek

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top