Sunday, April 18, 2010

Renyuk Pre-Reu!

Renyuk ni nama geng rina time kat MRSM Kuala Klawang (form1-form3)
biasa la
time ni budak2 lagi, and masa tu trend bergeng and ada nama geng

so pada satu hari yang cerah, sambil menikmati makanan di Dewan Selera MRSM Kuala Klawang, sambil tengok TV tengok Amuk sedang nyanyi,
tetibe je, kitorang leh bukak conversation tentang nama geng kitorang
mula2 ingat nak letak Amuk, tapi tak original la plak
plus, nanti kene pakai topeng, kan susah tu =P

setelah perbincangan demi perbincangan
ktorang sepakat letak nama Renyuk
sebab geng ktorang ni pantang tol baju renyuk
duduk nak kene jaga baju, jangan gerak bagi renyuk
baju kurung Prep pon mesti iron
seluar sukan pon!

thats why lah nama Renyuk mnjadi pilihan
heheheh
budak2 kan?
memang budak2 pon time tu

ni pic kami semua
skema tak, ikut ketinggian lagi hihi
dari baju biru - Yantai, Rina, Aini, Jon, Dayod n Capal
Murni je takde..Murni time ni merajuk masuk group lain hehe, tapi macam mane pon, Murni tetap kawan baik kami

Khamis lepas, Dayod datang KL untuk interview kat KLCC
then, rina roger Capal and Murni ajak g jumpa
dorang penat2 balik kerja tetap nak jumpa jugak
tapi Dayod sempat kejap je
lepas tu kami lepak bertiga..

I miss u guys..
korang yang terbaik
sahabat dunia dan akhirat..
semoga ukhuwah ini berkekalan selagi hayat ada..
Amin

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Aidi-Safuan 18/4/10 11:14 AM  

rina. aku da jumpe link blog bf baru ko. http://dd2909.blogspot.com/

Rina (◕‿◕)✿ 18/4/10 11:15 AM  

hahahaa. ko memang btol2 da tepikat ngan die la, siap cari blog dia. xpe aidi. gudluck noksss! hehe

noraini 18/4/10 2:34 PM  

hehe.comot gle gambo tu..
tu asal usul die.aku pon da x igt da..

syamim,  18/4/10 3:23 PM  

rina dulu ngan sekarang...cam.......laen

Rina (◕‿◕)✿ 18/4/10 9:01 PM  

aini : bkan skang lg comot ke hahaha :p

syamim : asal komen ak je. komenla aini skali ehe..

syamim,  20/4/10 5:32 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Rina (◕‿◕)✿ 20/4/10 12:08 PM  

oo kre ak mkin hodoh la ni sobs :(

syamim,  20/4/10 5:11 PM  

alamakk..rriiina...please delete my prev comment tu......cpt2...bukan commenter patut boleh delete dia punya comment ke?nape aku xle delete lak ni....??plz2

n....xckp hodoh pon...cume nmpak laen da la..lg matured kot =>

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top