Wednesday, April 14, 2010

Gatsby Deodorant nak pegi ke tak ni..

ala..sabtu ni..
nak g ke tak ek..
takde member plak nak g sama2
sob sob

nak teman tak?
anyone?

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ilyani 14/4/10 11:50 AM  

pegi la.. bukan slalu dpt chance kan. kalu i kat kl mesti pegi punya, tapi dari penang ni mcm tak berbaloi time2 nak exam ni.. huhu.. kesian saya..

ala bleh je kan bwk 1 kawan, pahtu nanti kat sana rmai la nti jumpe geng2 bloggers :)

eh i think kita sama la dpt buffered nokia+digi.. eheheh.. 1st time dpt, baru paham kalu buffered tu dia slalu kuar eh, takyah tunggu 12midnite :P

Aidi-Safuan 14/4/10 12:21 PM  

lols...aku pergi. tapi kol 9 sebab sebelum tuh ade blogger lepak2 kat krispy kreme sebelum start gatsby fair tuh. jom arh join skali lepak~

Rina (◕‿◕)✿ 14/4/10 3:02 PM  

ily : ala...xde kawan..malu nak pegi sobsob..ily mehla join.atleast ade kawan..hehe

aidi :yeke. ala ak segan. xde kawan blogger..xfemes cam ko..wuwuwu..ni pon xd sape nak teman..gie kat mlake lak..

Nazatul shima 14/4/10 7:50 PM  

nk gi...tpi xdpt jemputan..ehehhee..bile la cma nk wat entri cm rina wat tu..hehee...

Rina (◕‿◕)✿ 15/4/10 12:35 PM  

hehe.watla cma..leh dpt duet..rina dah cashout dah hehe

blog buhsan 15/4/10 4:39 PM  

perghh...rina dah cashout rupanya. yeah yeah! bole banjer. :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top