Sunday, April 18, 2010

esok g uniten sekali lagi tapi sebagai pekerja. wiwitt!

hhehe.
da kecoh kat YM, FB 
sekarang kat blog pula
lol.

aritu bukan main tangkap gambar di seluruh pelusuk uniten
tapi akhirnye kembali ke uniten =P
eh. x cerita lagi dekat sini tentang sesi fotografi tu ehe
next time2 ek =)

rina jadi temperory R.A untuk puan yasmin selama 3 bulan
rina ada wat announcement untuk tawaran tu
tapi last2 rina plak tingin tetiba..
tiba2 cam rase menarik je

gaji puan yasmin up to rm1700
plus, tambah lagi sorang leh keje under dia
Naza nak join. so ada member
takdela sorang2 kan =)

hope rina dapat buat yang terbaik dan x mengecewakan Pn Yasmin..
she is my most favouurite lecturer 
hope to be like her someday =)

jom kije!

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

doop 19/4/10 4:20 PM  

cukup bulan masuk gaji share2 la kat sini ye. hahaha

Rina (◕‿◕)✿ 19/4/10 5:28 PM  

bleh2. dtg umah k. bwk coklat sebakul skali

anisalya 20/4/10 6:59 AM  

keje bebaik...hehe...

anisalya 20/4/10 6:59 AM  

keje bebaik...hehe...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top