Wednesday, April 21, 2010

Lagi-lagi post pasal keje hahaha

ok. memang bosan sebenarnye bila berada di alam pekerjaan
hampir setiap hari buat bende yang same
nasibla~~ janji duet masuk~
hihi

semalam ktorang ubah suai bilik ni buat macam bilik sendiri
kemas2 sikit hehe

pintu bilik ni auto lock. tutup je pintu memang terus lock
so kami selamba bukak tudung haha
selesa sikit wat keje =P
saje tunjuk, baru feel sikit nak story =P =P *anggap tudung naza pls hahaha

paling besh
ktorang masuk kol 10 pagi!
tapi balik kol 7 la

janji 9 jam lalala
orang lain masuk kol 8 balik kol 5 =P
request kat Pn Yasmin. baiklahhh dia =*

besh sebab jalan tak jem =D

tapi still agak jauh..stengah jam jugak nak pegi balik

sekian updet dari Research Assistant haha poyo je

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cik EPAL 21/4/10 5:25 PM  

nasib baik tak jem :)

doop 21/4/10 5:26 PM  

poyo nye, hahaha

Rina (◕‿◕)✿ 21/4/10 5:29 PM  

cik epal : tula hihii

doop : jeless :p

KEMBARA KERTAS KOSONG 21/4/10 5:46 PM  

jeles gila..

macam heaven keja kat situ..
huhu

Anonymous,  21/4/10 8:44 PM  

Meja makan tu tak lulus 5S!
***Lalalalalaaaaaaaaaaaa***

Nazatul shima 21/4/10 10:15 PM  

bez tol msuk kje kol 10..haha..ley tdo puas2..hihi..

Anonymous,  21/4/10 10:26 PM  

kuang asam nyerr rina..arini sy pki tudung warna coklat ok..hehhee..naza

Aidi-Safuan 21/4/10 10:56 PM  

wah, kemasnyer pantry korang. :p


kater bekerja. tapi update blog plak. haihh..tau la da menang BB arituh. :p

Rina (◕‿◕)✿ 22/4/10 11:23 AM  

sir jbo : hihi..skejap je tu sir, pas mkan buang dlm tong smph :p

cma : haha tu la besh2

Rina (◕‿◕)✿ 22/4/10 11:23 AM  

naza : naza tipuuuuuuuuuuuu :P

aidi : ko mmg tingin nk kne ban btol2 ngn ak kan cesssss

syamim,  22/4/10 3:26 PM  

xtension ke kije ngadap komputer je 8 9 jam sehari? lagi2 ngadap matlab....huhuhuu

Rina (◕‿◕)✿ 22/4/10 4:12 PM  

mmg peningla. tapi utk temperory je ok kot
n xdela smpi 9 jam ngadap lptop je hehe :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top