Tuesday, January 24, 2012

Aktiviti cuti Chinese New Year

Assalammualaikum~

sebenarnya, rina takde mood nak menulis panjang panjang
tapi masih nak catatkan apa yang berlaku supaya kenangan manis ini tak akan dilupakan =)

sabtu dan ahad (semalam) yang lepas ada 2 kenduri kahwin rina from MRSM Kuala Klawang
so, my friends dulu 1 sekolah datang dan berjumpa kembali

best sangat dapat jumpa dorang especially aini, muni, john, mayg
dayod tak dapat turun wuwu

nanti lah cerita pasal kenduri kawen,
sebab rina malas nak tulis kan
tapi macam dah terpanjang tulis cis
nampak sangat suka membebel kihkihkih

malam sabtu tu ktorang jenjalan dekat Mid Valley
makan makan Dominos
rina belanje hokey~
takpela, sekali sekala








amik meal for 4 tapi makannye 3 orang je
habis pulak tu!

nampak sangat masing masing kuat makan haha

aiseh..cerita pasal makan ni
rina betul betul nak diet
masa semakin suntuk..
I NEED TO DO SOMETHING FAST!

camni cerita nya,
semalam, rina jalan jalan shopping dengan Murni dekat Timesquare

pada mulanya planning nak beli charger Iphone
boleh pulak tertinggal di kenduri kawen sorang kawan ni huhu

then lepas tu cuci cuci mata je dekat Timesquare
ingatkan kedai tutup
rupanya bukakkk je

ade jugak cina tak beraya ye

so ape lagi, tetibe tershopping sakan pulak =P

yela..bukan senang nak ade geng yang sekepala, boleh gak rina shopping baju baju untuk kawen nanti
hehe
baju duduk rumah / tidor je pun
segan kot nak shopping dengan mak atau en tunang =P

so rina shopping dengan Murni ^__^
thanks Murni, nanti teman saya coping coping lagi ehhhh =P

hasilnya dah beli 10 helai baju
banyak kann? takpelah, pelaburan..
sekarang duk rumah pakai t-shirt free je
(tshirt sukan zaman sekolah, tshirt free komanwel, tshirt abah tak muat, tshirt mak tak muat)
tak ke sadis tu? hehe!

so kaitan cerita ni dengan pasal diet ialah
semua baju yang rina beli hanya cantik dipakai oleh patung dekat kedai je
bila rina pakai jadi buruk
sedih!

ok malas merepek panjang panjang
nanti IRA & IDA BACA BAGITAU UMI MALU KAK LIA LAHH
hahaha =P

kbai
salam~





4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

azzey 24/1/12 10:36 AM  

sedapnyer domino's pizza. dh lama nak try..tp x pegi2 lagi..hu3...

Syahidah 24/1/12 11:44 AM  

hahahahhahahahahhahahah! adoii. siap capslock. dari jauh dah nampak name saye. HAHA
akak, ummi pn dah jd follower setia akak la. hahah. dia yg request nak bace. kui3.. kalau ktorg bace, ummi mesti berimpit nak bace jugak.
\(^.^)/
kui3333 :PPP

Rina Lia (◕‿◕)✿ 24/1/12 6:19 PM  

azzey: domino besttt isi penuh hehe

ida : hahahah :P xnampak lg xtahulaj hihi. alalala umi paham ke, kaklia tulis kan merapu2. segannn mak kaklia pun xtahu kaklia ade blog kuikui

shahraily 25/1/12 12:19 PM  

hehe..best2 soping tingkap *window shoppping* :D sekali sekala..terapi minda la katekan *tangan ke bahu mata keatas* ofkos la ai akan teman u lagi nanti..rutin wajib kot..hehe..thanx for the moments..nanti ai balik ai roger na..^_~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top