Saturday, January 07, 2012

Borong cadar di Sogo - Sale 18th anniversary


Banyak giler borong cadar..
comforter je 4 set.. King & Queen size (RM99-RM150)
cadar dalam....5 kot King & queen sice (under RM100)
lemek 1..
(ini barangan untuk 3 buah keluarga..bukan untuk rina je hee)

pastu baju baju sikit
kasut kasut sikit
seluar en Tunang untuk hantaran
Shawl mesti rembat selai dua kalau pegi Jalan Tar

sampai rasa lebam lebam kaki berjalan
hee
*over*

yang bestnya, kalau beli RM100, dapat redeem RM10
banyak gak dapat tadi, boleh buat beli kasut rina pulak untuk hantaran
jimatt shopping time sale walaupun terseksa sedikit =p



8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ZYASH 7/1/12 11:26 PM  

Wah..bestnyer shopping.. Teringin nak shopping kat sogo, tapi tak pernah ade peluang..

MsDila 8/1/12 12:05 AM  

Eee...jelesnya tgok orang lain bole shopping banyak cmtu... =)

syuhaidah 8/1/12 12:47 AM  

bestnye shopping...heaven btl shopping kt jln TAR n sogo kn...

I`mulan 8/1/12 12:50 AM  

mulan esok baru nk pg sogo... entah ade lg ke x sale...

Puan Besar Shag Yahaya 8/1/12 1:10 AM  

Sakan shopping ! Hehe. Shag kalau p TAR kompem rembat pashmina lah. Takut nyesal tak rembat. Satu pun dah cukup :D

Entri Terbaru Shag Yahaya

Schajar McFlurry 8/1/12 10:11 AM  

best nyer shopping. seronok. plus boleh release tension kalau shopping :)

mrs irmidrza to be 13/1/12 6:23 PM  

ya allah banyak yunk..hahahah...=) gud job...hehe..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top