Tuesday, January 31, 2012

Wedding Fara - Tema warna Aqua

Assalammualaikum..

Congrates to my dear friend, Farawahida a.k.a Jelly
for your wedding

sangat meriah! ramai kawan lama yang hadir
yet soo beautiful
unique color!






Simple yet nice dais.



Photobooth DIY ! abaikan lelaki tu, ceh sempat lagi posing macam tu time rina ambil gambar booth tu
hehe



guestbook area
tapi guestbook nye takde
maybe dorang masukkan masa hujan sekejap tu huhu



last but not least the doorgift
a jar with biskut/kacang
nice jugak



Jelly pun menggunakan catering yang sama dengan rina iaitu D'Ara Catering
memang sedapp lauknya!
tapi bak kata Jelly, nasi cepat habis, tapi lauk banyak lagi
takut gak kan?

tapi takpe kot setakat nasi boleh top up nasi putih

main reason Jelly amik D'Ara Catering sebab dia nak khemah warna ni
memang susah nak dapat
tapi D'Ara ada =)

ok tu je!
Bai


P/s : Ada tak kat sini yang suka pergi Jalan-Jalan Cari Makan? I mean pergi try restoran & food baru? Rina suggest korang buat review tentang makanan korang di SINI, nanti korang dapat reward tau! =)


6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Shakina Farhan 31/1/12 12:34 PM  

biskut dlm jar tu selalu makan masa kecik2 dulu..macam aiskrim keras atas die kan..

nurul izayani 31/1/12 1:35 PM  

suka sgt warna aqua!!
bunga besar kt pelamin dia tu pun cantikkk!!! :)

ayahanuna 31/1/12 10:30 PM  

hai rina, slame ni jadik silent reader je. tpi kali ni tak dpt dbndung ke'excited'annya. wedding jelly ni, sye pgi jugak. she's a friend of mine mase monash dlu. and the guy yg muka pelik tu pon budak monash jugak. hahaha. i'm seriously in love with the food and doorgifts. :D

p/s: terpanjang pulak komen ni. hihi

Rina Lia (◕‿◕)✿ 1/2/12 10:48 AM  

kina : a ahh sedappp sgt :)

izayani : kann2??

Rina Lia (◕‿◕)✿ 1/2/12 10:58 AM  

@ayahanuna : yeke?? ntah2 ade teserempak kan mase tu hehe. that guy mmg lawak ok. org tgh tangkap gmbr booth kot hehe..kan2! rina suka kaler die. n alhamdulillah food sedap!

Faiz,  12/2/12 10:27 PM  

Pergi kenduri kawen ni ada yang single2 lagi ke?yg manis pakai tudung maroon gambar 1st n 2nd tu single lg x? boleh kenal? hehehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top