Friday, January 27, 2012

Rina suka Precious Touch Bridals


Kenapa rina suka Precious Touch Bridals ?
sebab dia buat giveaway yang best!
hadiah berupa calendar personalize gambar gambar kahwin kita
BEST KAN?

harap harap menanglah.. Aminnnnn!
Kalau korang nak join jugak, klik je banner di atas~
rezeki jangan ditolak, tapi perlu dikonsi =)

Task yang perlu di buat ialah membuat karangan 50 patah perkataan je.
Buat entri di blog yg mengandungi ayat: Saya impikan majlis perkahwinan yang .......... (tidak lebih 50 perkataan) 

 *************************************************

Saya impikan majlis perkahwinan yang dapat mencipta kenangan indah, bukan sahaja untuk saya malah buat keluarga dan tetamu yang hadir. Datang mereka dengan senyuman dan pulang membawa kegembiraan. Ukhuwah terjalin, kasih sayang bertaut, menjadikan majlis saya lebih dirahmati Allah. Pendek kata, kemeriahan dan keberkatan majlis, itu yang paling saya idam-idamkan.

InsyaAllah
^___^


1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Precious Touch Bridals 28/1/12 8:09 AM  

Thanks for joining, dear.
All the best :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top