Sunday, January 22, 2012

Result Master Semester Ke dua !!

Alhamdulillah..

dah pun habis semester ke 2
lagi 2 subjects then research lepas tu graduate yay!

tak sabar nak graduate sebab sekali dengan suami (insyaAllah) yang juga ambil master bersama dengan rina
hihi..
kalau ada baby time tu lagi best =P

ok, stop berangan =)

nak share result exam rina untuk semester ke-2 
semester pertama dah pernah share di SINI

fuhh semester ni rina rasa lagi taff lahh dari semester lepas
subjek Power System Protection memang mencabar..
satu sebab lecturer ajar tak paham atau maybe terlampau laju..
syllabus terlampau banyak untuk 1 semester tu

assignment & case study jangan citer lah, bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan (tetiba)

mid term memang rina rasa rina hancor
final lagi lahh
goreng sampai hangit!
hehe

tambah tambah pulak, kerja da semakin serius..
tanggungjawab semakin besar

dan masalah paling besar ialah
rina semakin malas belajar =P
sibuk nak tawen hehe gedik rasa nak tumbuk

so rina memang tak expect tinggi lah 
cuma berdoa semoga lulus..

alhamdulillah
Allah kabulkan permintaan hambaNya yang hina ini =)


heheh!
alhamdulillah my fiancee dan our friends pun semua lulus..
alhamdulillah

semoga next sem pun boleh lulus jugak
aminnn



6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

nasha sanza 22/1/12 8:28 PM  

tahniah! sebab lulus! semoga cepat graduate yek!:)

laskar pelangi 22/1/12 9:00 PM  

tahniah :)

alhamdulillah :))

Terbang Bersamaku 22/1/12 10:01 PM  

tahniah...=)
semoga terus berjaya ya...=)

Sharinginfoz 22/1/12 10:42 PM  

semoga semuanya berjalan lancar

Dira 22/1/12 11:37 PM  

congrats rina! :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ 24/1/12 9:43 AM  

timekacih all. syg byk2 =)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top