Monday, January 30, 2012

Love Nuffnang dan Terima kasih kerana Like =')

Assalammualaikum semua =)

rina just nak ucap terima kasih kerana sudi Like page Stories of Rina =')

dan juga follow ^__^

dan juga membaca blog rina yang tak best ni huhu

ade yang tanya tentang Nuffnang.
rina tak hebat sangat lah
maybe korang boleh rujuk DenaiHati atau Bro Framestone

dulu rina memang rajin dan semangat nak naikkan income nuffnang.
tapi lately ni I just go with the flow.
if ada, ada lah

rina anggap itu rezeki kahwin.

sebelum ni pernah dapar RM400 ++

insyaAllah target RM400 lagi sekali, baru nak cash out.
buat belanja honeymoon nanti hehe..

ok, bai
ngantuk sangat dah zzz



1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Terbang Bersamaku 30/1/12 11:23 PM  

semoga terus sukses berblog dan semoga di murahkan rezeki..serta dapat bnayak2 income dri nuff..=)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top