Sunday, January 08, 2012

Giveaway Contest by Mus Artworks !

 Please click one of the link in this entry to help me =)

Assalammualaikum semua!

korang ingat takkk rina pernah cerita tentang 1 photographer besttt sesangat tu di entry INI?
di tepi (sidebar) blog rina ni pun ada banner dia!

bride to be yang alert mestiii kenal punya lah
mana tak kenal, gambar lawa giler kot
rasa nak pengsan ehe =P

dan tiba tiba je
rina dengar dengar Mus Artworks nak bagi free Post/Pre Wedding secara PERCUMA!

TERUS MENGGELABAH CREATE NEW ENTRY
hihi
ye! saye memang eksaited bab bab barang FREE ni =P

nah cuba korang tengok,
eksaited ke tak macam rina???

*KLIK SINI UNTUK JOIN!*

amacam? eksaited kann
sape nak bagi free free macam ni

bukan calang calang photographer pulak tu
gambar memang tiptop!

oh ye, one of the requirements untuk contest ni, kena pilih 1 gambar favourite!
susahhh
sebab semuanya cantik dan ada cerita tersendiri..

beberapa gambar yang rina pernah tunjuk di entry INI

rasa nak ambik semua gambar tapi perlu pilih satu je..
jadi rina memilih gambar
tekan SINI untuk melihat gambar terbaikkk di mata rina =)

kenapa rina suka gambar ni??

sebabnya, bila tengok gambar ni tiba tiba je tersengih sengih sesorang
hahah *gatai =P*
=P
=P
=P
=P


ok. *malu* 

malas nak cakap lebih lebih kenapa rina suka gambar tu hikhik...
eleh..
macam lah korang tak tersengih sesorang tengok gambar tu kann
lalala..

so apa lagi,
mari lahh join beramai ramai!
jangan malas malas join contestt
perasaan menang contest tu adalah BEST
hihi..

so, siapa nak join..
sila klik


SEKIAN TERIMA KASIH~



oh ya..

gambar yang rina suka tu..
baru nak tunjuk =p

klik HERE for a super better view =)

salam~





6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

nasuha ahmad helmi 5/1/12 7:29 PM  

waahhhh! mcm best je kan,gambar2 die pon cantik. nak join jgklah. thanks for sharing.

jom singgah blog saye pulak.latest post pasal diy mason jar. tQ! ^____^

dhiera 5/1/12 8:53 PM  

good luck rina!

s a h i | a 5/1/12 9:10 PM  

wah.byk ni backlink die :p

mcm best je kalau join ni.huhu ~

gambatte rina ! ^^

Puan Besar Shag Yahaya 5/1/12 11:11 PM  

Gambar Rina pilih tu cantek ! Memang ada cerita tersirat lah. Betapa dalamnya cinta mereka walaupun gelap tak nampak muka, tapi nampak aliran cinta dari mata masing masing. Ecewah~ Shag dah jadi jiwang skrg :Pp


Entri Terbaru Shag Yahaya ;)

Afzan Mazelan 7/1/12 3:21 PM  

Chroma Photografix

https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

hello there! kami menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah dan like page kami :) cepat cepat grab promotion! ;)

Afzan Mazelan 7/1/12 3:21 PM  

Afzan Mazelan

http://afzanmazelan.wordpress.com

hello there :) saya menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah ;) cepat cepat grab promotion! :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top