Sunday, January 08, 2012

Pemenang Simple Giveaway by Rina Stories !!

 Assalammualaikum..

sesiapa yang tak perasan,
dulu rina ada buat giveaway (SINI)
sebab rina masuk contest "LIKE"
so rina nak minta tolong orang like gambar rina tu, rina pun bagi lah reward sikit
unfortunately kalah..
tapi walaupun kalah, rina still bagi hadiah =)
tudung bawal juga..tapi a simple one lah
& stilll free, postage pun free!

tanpa membuang masa, I would like to announce the winner~
jatuh kepadaaa




 Berdasarkan list name di entry INI,

nombor 32 ialah

TAHNIAH!

SILA TINGGALKAN EMAIL ANDA DI RUANG KOMEN =)

kepada semua peserta..terima kasih banyak kerana menyertai giveaway ini..

insyaAllah, andai dimurahkan rezeki, rina akan buat lagi
dengan hadiah yang lebih banyak dan menarik!

sekarang ni sedikit pokai akibat mahu kawin haha..

terima kasih banyak2!
love u guys~


Notakaki : Rina menang giveaway Dippy Lyn's collection =) alhamdulillah (sini)





2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Rose Cute 9/1/12 10:07 AM  

Thanks!!

nie email saya...

che_rosliza78@yahoo.com

Alamat:

CHE ROSLIZA BINTI CHE MAT
NO. 18 JALAN KENARI 11,
TAMAN MEDAN JAYA,
42500 TELOK PANGLIMA GARANG,SELANGOR

Rina Lia (◕‿◕)✿ 14/1/12 9:23 AM  

ok, insyaAllah arini rina post :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top