Thursday, January 05, 2012

Simple Giveaway by RINA | Senarai peserta

Sticky post until 7 January..Please scroll down for the latest entry. TQ

Assalammualaikum semua ^__~

rina kan, ada buat simple giveaway (refer SINI)
giveaway ini bertujuan untuk meramaikan orang like gambar rina untuk satu contest ni
tapi rina kalahh..susahh contest Like like ni huhu!

tapi, ramai jugak lahh yang like


401 orang tau like!! hehe..
tapi hanya yang like & share sahaja valid untuk join
thanks korang..
sori lah, maybe contest Like ni memang annoying..

stumpah rina takkan join dah!
hihi

ok berbalik kepada giveaway rina ni..
so sebab rina kalah, rina hanya akan memberi sehelai tudung Airis kepada pemenang

sebelum rina buat undian,
minta semua peserta cek, ada tak nama diorang disini..
rina takut, rina tak boleh nampak yang korang share..

fesbuk kan kadang kadang bengom

kalau nama korang tiada, please comment this entry dan tinggalkan sekali link URL share korang.
faham tak? kalau tak, bagi je lah ID, nanti rina add dan check hehe..

so, rina bagi masa seminggu untuk korang cek dan inform me..
(until 7 January)

after tu, minta maaf lah kepada sesiapa yang takde nama..
rina tak nampak semua yang share..maybe setting korang set to private kot

ini adalah senarai nama peserta :

1) Syazwani Ramli
2) Syamim
3) Edahayati
4) Nazatul Syima
5) Jlo Uwar
6) Sahira Ramli
7) Mer Zakaria
8) Nadia Ramli
9) Anis Ramli
10) Azreen Shafie
11) Aina Roslan
12) Iera Zafirah
13) Aini Saad
14) Saiful Akmal
15) Cik Little S
16) Hanish Mohd Yatim
17) Along Nida
18) Blog Duniaku Cumeyl
19) Ana Lyana
20) Joel Leslie
21) Nurmujahidah
22) Zarina Tazari
23) Suhaila Zakari
24) Suhaila Zakari
25) Blurple Diary
26) Nurul Qurratul Aini
27) Azreen Shafie
28) Zarina Tazari
29) Joel Leslie
30) nasha sanza
31) nadiah shafiqah
32) Cik rose cute
33) Nida
34) Adila iani
35) Golden rose
36) Celio
37) Diyana Wr
38) Rieanna
39) Cik little s


terima kasih semua ^__^

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

miss ain 1/1/12 1:05 PM  

salam.
l link u dear. :)
http://nurulainlatif.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top