Friday, January 06, 2012

Senyum kembali selepas dinner bersama yang tersayang di Restoran Suasana

































Lokasi : Restoran Suasana, Kg Haji Abdullah Hukum
Peserta : My beloved family
Waktu : Baru tadi
Sponsor : My fiancee (tak pasal pasal haha..nanti saya belanja family awak pulak k. tapi family awak 12 orang termasuk adelia. pengsan lahh kuikui)
Review : Suasana memang best (sesuai dengan nama hehe.) macam lapang dan banyak seats. TV pulak besar dan banyakk. best kalau lepak tengok bola. tapi ada banyak agas agas haha..siap disediakan lagi alat pemukul agas agas =p Makanan pulak murah (murah jugak berbanding tempat lain). Rina amik set untuk 4 orang - RM99 memang kenyang tahap mengah tu hihi..air buah sedapp. ikan masak stim limau (boleh pilih masakan lain) sangat sedap..ikan fresh. Udang goreng tepung macam cekodok udang tapi sos sedap. ayam paprik sedap. tomyam pun sedap! kesimpulannya memang berbaloi lahh =)


Alhamdulillah kenyang ^___^




6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

::thexieza:: 6/1/12 9:51 PM  

mcm best je tmpt ni..
erm..
:)

Syahidah 6/1/12 10:01 PM  

perut setiap sorang umpama 2 org. 11x2 = 22 org (adelia xtrmasuk :p)
hahaha.. pokai la akk nnt. kekeke

Wanie-san 7/1/12 12:30 AM  

macam best je..^_^

Rina Lia (◕‿◕)✿ 7/1/12 10:58 AM  

bestt tmpt ni.

ida : ahahaha..dah macam kenduri dah tu, demam2. akak blanje mihun goreng je la hahah..

Terbang Bersamaku 7/1/12 12:27 PM  

namapk best dan harga pun rasanya nberpatutan..

tomyam dgn padprik tue mmg mkanan kegemran sy jugak.

~ NANA ~ 7/1/12 12:50 PM  

wahhhh happynye dpt mkn dgn family n org tersayang ;p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top