Thursday, October 22, 2009

Final Exam!~

Assalammualaikum..
Hehe..da lama x bagi salam dulu kan. slalu main redah je hihi..

Pejam celik pejam celik tiba2 je dah final!
cepat gile kan?
baru rasanya start sem tiba2 je da nak abes sem.
next sem final sem. huhuhu..cpatnyeee mase berlalu!

tapi CC ade gak rasa x sabar nak bukak buku baru ni hehe

lagi bpe ari je nak final..
n jadual final CC sangat lah pack. ni jadual final CC :


Pack kan? x tdo malam la CC huhu

Entry kali ni, CC nak cite sikit, apa yang CC buat bila dekat nak final. saje2 je nak tulis kat sini untuk kenangan masa depan hehe

1) Mintak maaf kat mak abah. paksa dorang doa untul final CC hahaha :p tapi dah tentula parent kte sentiasa doakan yang terbaik untuk kte kan hihi

2) Mintak maaf kat sumerrr org,kwn2,sdare2. haa ni sume orang pun buat. x caye, mggu ni kompemmmmm byk mass msg kat YM, status FB minx maaf, email minx maaf..kompemmmmmmm lah! hihi (dikesempatan ni CC nak minta maaf lah kat semua...0-0 ek)

3) Solat hajat.ni sangatttttt penting. spatutnye kene istiqamah. tapi nak buat camne. CC hanya lah manusia biasa yang bile susahh baru nak buat kuikui..adoii...camne nak jd Nur Amina ni :p

4) Setiap kali pas solat, wajib doa. selalu doa CC yang palinggg pendek pun "Ya Allah, terangkan hatiku,dapatkan aku 4 flat sem ni"
hahaha. 4 flat ok. mintak tinggi2 sikit, insyaAllah x dapat 4 flat dapat deanlist. klo minx deanlist, tkut dpt lg rendah :p yelah...CC sdar CC byk dosa...susah nak makbul doa..tapi ingat, Allah tu Maha Pemurah :)

5) Study giler2 la masa minggu exam tu. kalo malas pikir "xpe2, after xm ni aku nak tdooooooo sepuas2 nya. siapla ko katil hehe"- tapi CC ni susah nak dpt pressure melaenkan esok nak exam haihhhh tu yg arini asik tdooo je :p

6) dapatkan pressure dr kwn2 anda yang terlebih rajin. sumber pressure CC adelah Gie, Miza, adah n CG la hahaha :p


7) Lassttt sekali adalah tawakal..da mcm2 buat kan..so serahkan je pada Allah..if x dapat ada hikmahnye. if dapat syukur ALhamdulillah

8) eh jap. JAUHKAN DIRI DARI FACEBOOK. tips baru ni. dulu mane de facebook :p


ok tu yang CC buatlah..ade jenis orang, da nak xm tu dorang relaks2 sbab x nak tension. ade mcm2 cara lah. tepulngla kat masing2 mana yang dorang rasa besh kan


alamk..mesti da keje nnti rindu nak final kan haha. so hargailah final exam pade sem ni. tibe2 :p

ok jom study. ke....tdo jp dlu :p

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top