Friday, October 23, 2009

Stress!

Toooooo Manyyyy Words!!!!!!!!!!!!!!!

Stresss tau!

T___T

FYI, semua subjects CC amik sem ni, semua memorizing!
yela, boleh faham, tapi understanding is not enough.
many terms...factors..effects..steps...whatsoever huh
macam mana pun kene memorize.

sangat letih buat notes kecik.
blum campur letih menghafal.

yaAllah...terangkan lah hati kami..
permudahkan lah kami memahami dan menghafal ilmu-ilmu Mu ya Allah

Act. CC sangat lemah bab hafal2 ni....
but it is not an excuse..

I'll try harder..
hope time exam tibe2 je ingat je..sentiasa dibantu Allah
Aminn..

T______________T

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  23/10/09 5:26 PM  

Ini ada doa yg diberitahu oleh seorang pegawai Tabung Haji semasa saya nak bertolak pergi mengerjakan haji tahun lepas:

Rhob bi yas sirr (rho fatha baa kasroh dumma yaa fatha sin kasroh dumma rho sukun... bukan yes sir ni!)
Wa laaa tu 'ass sirr (tho dumma 'ain fatha sin kasroh dumma rho sukun)
Wat mim bil khairr

Maknanya: Ya Tuhanku, permudahkanlah bagiku urusanku dan janganlah Engkau persukarkannya dan sempurnakanlah ia dengan sebaik-baiknya.

Saya pernah amalkan semasa mengerjakan haji tu -> alhamdulilLah senang dan tenang semasa dalam keadaan bersesak-sesak.

Cuba amalkan doa ni sepanjang masa, insyaAllah mujarab.

Lalalalalaaaaaaaaa.
***SerTalker***

Chokichoki 23/10/09 10:34 PM  

time kasih sir..insyaAllah sy akan amalkan :)

- Gie - 23/10/09 10:53 PM  

tkut...huhuhu...


ari isnin might be nk tido umah rina

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top