Monday, October 12, 2009

Hmm...

sedihnya..laptop mcm da makin kritikal
asik ter off sendiri je..
cmne ni..
gune duet lagi :((

sedihnyeee hatiii

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

edda(",) 12/10/09 3:09 AM  

musim laptop rosak kot.. member edda dah 2 org laptop rosak.. apekan daya, terpakse beli baru walaupun dah last sem.. huhu

Chokichoki 12/10/09 6:51 AM  

huhu..mybe da telalu lme lptop ni...da nk 5 thun...pls 1 more year jeee.. :((

Anonymous,  12/10/09 10:07 AM  

Boleh juga sebab kena virus...
software semua ori ke?
Lagi satu -> selalukah defrag dan cuci temporary files dari internet tu?
==> Kalau refer dekat Thumbone, tentu dia akan rekemen software CC utk cuci2 tu, i.e. CCleaner
Lalalalalaaaaaaa
***SerTalking***

Chokichoki 12/10/09 10:42 AM  

hehe..thanks sir..
da ade da CCleaner tu

ni lptop ni mmg nazak btol2 ni..

aritu jtuh ke lantai dr atas meja yg berada atas katil haahha :p

terjatuh!!! T___________T

syamim 17/10/09 7:58 PM  

laptop biase ter-off sendiri sbb funtion auto shutdown biasenye sbb overheating.autoshutdown tu untuk prevent electronics board dlm laptop tu hangus.hahaha. slalu kalau laptop yg dah 2,3 thn mmg biasa prob cmni mainly sbb inbuilt fan byk habuk n not functioning effectively. solution yg buley try...

1. Buka laptop n clean fan dia manually pakai kain anti statik (cara ni ssh sket la takut tsalah buat kan)

or

2. Pakai vacuum cleaner sedut habuk dari lubang fan (cara ni pun kne hati2 sebab kalau excessive sgt boleh rosakkan trus fan laptop)

or

3. Pakai laptop cooler pad

hehehe..cube la try 3rd solution tu klu kering nk tuka laptop baru =>

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top