Sunday, October 11, 2009

Purse Baru~*

ok entry ni beniat untuk menunjuk2
hahah
gurau je :p

murah je pon purse baru CC
x efek klo nak mnunjuk pn
xde sape nak jeles haha

sebelum tunjuk purse baru,
CC nak tnjuk purse lama CC


CC gne purse ni semnjak form 4 (16 thun) lg
haha lame giler.
adekah CC sgt kudukut?
hikhik

alaa..elok lagi kan..comot2 je skit.
janji boleh gne
baek CC simpan duet tu untuk masa depan
ok tipu je
baek CC gune duet tu untuk shopping baju ke
x brape menarik nak shopping purse sbenarnye :p

ok ini plak gambar purse baru


Brand : Milk Teddy
Price : RM28
Location : Mid Valley

besar sikit dr purse lama

pastu banyak gle compacment (eh btol ke CC eja ni haha)


hihi..
mula2 ingat nak la beli yg brand laen yang lebih matang kan
tapi nak buat cmne, taste tetap yang comel2 hihi

tapi design milk teddy kali ni nmpk matang ckit kott
xdla gamba teddy bear :p

lagipun milk teddy ni murah je nak banding ngan laen
pastu tahan lama plak 2
i loike~
hikhik

ok 2 je
jimat CC jimat
:p

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

meen 11/10/09 5:39 PM  

bukan compacment la CC tp compartment kot maksud ko...

purse comel cam tuannya. uhuk2.
cuma prasan ada potret sendiri jek.
potret bf mana?
hohoho~

Chokichoki 11/10/09 10:59 PM  

hehehhe salah plak :p thanks2 :p

ade..blkg gmbr sndiri hehe..

yg sblh 2 mak

tikah 19/1/13 2:10 PM  

nak tanya cc la..
cc nk cari milk teddy purse kat mne ye..sy dah naik mls nak cri kat tempat sy xde...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top