Saturday, October 24, 2009

Kenangan jadi Fesi~*

Fesi kelas ni : Amir kot (lupe lak :p), CG n CC (yg kiri skali tu Ian, sje mnyibuk kat ktorg ceh)

tbe2 rse CC rendah btul
T__________T


Saje nak cerita kenangan CC jadi fesi dulu..
godek2 album kt ext hard disc jumpe gmbr ni hehe
(act cari idea nk updet blog :p)
lame gle dah...1 year ago kot. ke lebih?

masa ni ikut program Community Service Islamic Studies 2.
Jadi Fesi kat SR Abu bakar Baginda kot.

lupe da hehe.
tapi besh gleee..budak2 ni sume besh2. dulu contact2 gak..sekrang da jarang..
masing2 da msuk skolah menengah..

Hope mereka sumer bejaye dan mnjadi insan yg bergune 1 day

^________^

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

muhammad 24/10/09 11:53 AM  

sape budak sape fasi ni?

penin2 aku...

ke fasi tu sebenar nya budak?

haha




sempip <---word verification. pelik nye..

faRk 24/10/09 11:54 AM  

muhammad tu ai tau...

Chokichoki 24/10/09 12:39 PM  

hahaha. yg bju kurunngla fesi. cis

Chokichoki 25/10/09 4:44 PM  

haha. lame da xnmpk lol

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top