Wednesday, October 07, 2009

Site Visit to Genting Sanyen, Banting~*

~2 Oktober 2009~

hoho.baru je pas site visit. lepas tu ade site visit lagi.
memang besh! :)

mula2, CC x pk pun nak pegi.
yela jumaat tu, bz gle ngan fyp kan.

mase tu memang tension sangat ngan tajuk fyp CC..CC rase susa gakla..
n xminat tjuk die..
tp nak wat camne..da start kan.kene habiskan..
thanks sir rashid sbab byk bantu CC

ok sambung

tapi jumaat tu macam da siap fyp..
n sgt penat nak pk byk2..CC wat laju2 pastu trus hantar.
tbe2 Adah ajak g site visit ni..
patutnye CC xleh g pasal section kelas laen..
sectionCC nye site visit jumaat ni.

try2 tanye yang uruskan trip ni,
bleh je klo ade org nak ikut, still muat
so, CC xnak la sia2 kan peluang yang ada..
bukan senang kan.
CC pun pegi~

dalam bus
future engineer niii. slebet ckit psl kelam kabut besiap tkut xsmpat ikut huhu!

kelas hvt besame sir qistiseperti biasa, gambar2 technical malas nak tnjuk hehe
lagipun kat cni, byk tempat xleh amik gambar.

tp overall, kat cni prinsip die is Combine Cycle Power Plantla
Steam and gas turbine.

sangat besh orang tu bagi penerangan.

hope jumaat ni nye trip pun besh mcm 2 gak
^__^

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top