Saturday, October 17, 2009

Tips from Sir JBO~*

Copy Paste dari Comment sir kat post before ni
in case ade yang x terbaca..
anyway,
thanks sir for the tips! ^_^

-------------------------------

Tips dari ***SerTalker***:
- Present apa yg kita jangka akan hasilkan di akhir FYP (objektif).
- Present apa yg telah dibuat. Kalau ada result awal tunjukkan.
- Tahu semua perkara yg diletak di slide tu. Perkara2 asas yg berkaitan yg telah dipelajari sepatutnya tidak lupa. Cth: Takrif CMRR, operasi AND gate dan yg sewaktu dengannya!
- Jawab soalan dgn tepat. Kalau tak tahu jangan cuba kelentong, cakap saja tak tahu.
- Elok kalau diketahui bagaimana markah diberi utk presentation ni. Boleh tanya supervisor!

Tak perlu risau, gelabah, dan amat teruja (over exited) dgn FYP presentation ni. Anggap spt perkara biasa saja, spt kata anak saya dulu: A man got to do what a man go to do!

Lalalalalaaaaaaaaaaaaaaa.
(Mode suka ON) Seronok boleh tengok berbagai gaya semasa FYP presentation ni... baru depa boleh rasa bagaimana nak cuba fahamkan orang lain. Selalu dok dengar saja semasa lecture. Hehe! (Mode suka OFF)

***SerTalker***



SerTalker tu name glamour Sir JBO. Sir JBO plak name glamour Sir Jamaluddin
Jamaluddin bapak saye yey
hehe
ok da abes ngarut.
Fyp Fyp zzzz..

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top