Saturday, October 10, 2009

Register Subject~*



arini ktorang kena register subject..
n this is the lassttttttttttttttt register subject for CC as a final year student
sem depan dah xde da..sebab sem depan sem last

huhu! sedih2 sob sob :p

so dengan semangatnya CC n miza g wat kat coit pada 830 pagi
sebab timeslot ktorang waktu tu

tapi kali ni buat dengan tenang dan x berebut2..

ingat lagi sem sem lepas.
hari register subject adelah hari yang mendebarkan
hehe

1st, ktorng akan amik nama lecturer and section for subjects yang ktorng nak amik dekat BA
lepas filter lecturer yang ktorang nak,
barula ktorang susun jadual
selalunya bab susun jadual ni serahkan je pada CC huhuihuihui
because i'll come out with plenty of plans
siap ada plan 1, 2, 3 hihi

of course plan 1 paling cantik jadual dia kan..
cantik jadual bemakne, xde kelas malam ke, xde kelas kol 8 ke
or atleast xd gap yang panjaangg between kelas
dan lagi besh if jumaat xde kelas hehe

pastu siap ada strategi, nak add mana dulu..yela, kadang2 ada certain section ni, laju je penuh huhu

memang gelabah gakla hehe
tapi it is a reallyyy wonderful experience!

i will miss it one day :(

anyway, sem depan CC tinggal 2 subjects je..
planning to take installation and power protection
wish me luck ^^

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top