Sunday, October 04, 2009

Konvoi Raya Part 1 ~*

~26 September 2009~

Sempena sem akhir ni, batch ktorang ingat nak lah konvoi raya ramai2 pegi rumah orang.
siap wat blog lagi tau untuk konvoi raya ni!
tapi sambutan x memberansangkan.
mungkin sebab orang malas balik awal.
or orang xnak wat open house, so segan nak g umah orang raye
cth mcm CC hahah
xwat open house :P
bluweks!~
ala..umah CC umah flat, xmuat kalo ramai2..
lagi pun ade sebab2 laen..
sorila ye korang2..
klo nak ngutuk, ngutuk la. ade CC kesa?
hikss :P

ok sambung2!
ni konvoi raye 1st day! :

1st house, ktorang serbu rumah Sarah~
ramai2 di rumah sarah~. ade lagi lelaki, malas nak letak haha
d umah sarah, oh i very the like this pic! tenkiu Gie! hihi

setelah kenyang dihidang nc beriyani,sup tulang,roti bom,air jambu,air laici
wuhuu.mantop2!
kami meneruskan perjuangan untuk mngumpul lemak di umah farah plak

seperti biasa, sume gmbr pompuan je :p

kat umah far, makan aym goreng, mi jawa n plgggg sedap - cocktail buah + yogurt.
sedap gilos hehe

sbelum perut meletop, kami cepat2 g umah azrie plak!
hihi
encik tuan rumah yang masih solo milo cantik tertarik azrie memang the bomb. hahaha (promote baek pny :p)


akhirnye, ade gak gmbr ramai2 ble kt umah azrie hehe

kat umah azrie hanye dihidangkan air kosong
hahaha. tu tipu je.
azrie hidang aym grg, air ksg haha, nc impit, alamak..ape lg ek? lupe dah! :p

pastu ktorang balik..
touch up touch up dulu.besela..i can artis~
hikhik.gedik gle gmbr ni. saje nak malukan diri letak.
lala.
ape nak jd ntah ngan CC ni.
hihi

ok bye~

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Azrie Adzman 5/10/09 5:01 PM  

rina!blh buat promosi yeh kat blog rina?haha..terima kasihla buat promote nie..susah2 je..hee..btw,blog i dah tuka alamat..

www.secondbounce.blogspot.com


ada pembeharuan yg perlu dibuat..:p

Chokichoki 5/10/09 6:24 PM  

hahah. da wat promotion free ni xde pape ke ? :p

oo yeke.okok, i'll update the link ^^

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top