Sunday, October 04, 2009

Konvoi Raya Part 2 ~*

~ 27 September 2009 ~

hari ahad mase ni.
hanye Paan je yang rajin wat open house hehe.
so ktorang dah sound die awal2
"sila sediakan makanan berat dan banyak kerana kami ingin lunch di rumah anda"
hahah
xmalu sungguh :p

naek kete adah~
tanda2 makanan di rumah paan sangat sedap : bila hilmi da kat atas meja haha (far yg ckp :p)

gambar yg mencetuskan kontroversi di fb. haha..sure paan malu dapat member camni.haha. non stop begambar :P
kat umah paan, kami dihidangkan nc lemak smbl udang, dan mihum grg.
plg besh cocktail aiskrim
licin selicin licinnya mangkuk cocktail tu haha
mmg nafsu makan masing2 mcm hape je hikhik

itu saje open house pd hari tu.
kmudian kami balik dan trus tdo akibat nasi lemak paan yang effective tu haha


0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top