Saturday, October 10, 2009

sehari besama jem hehehe

nak cte pasal kisah semalam
pagi tu pegi site visit ke TNB Research kat sblh uniten ni jee..
*cite site visit ni dlm post akan dtg ok*

lepas tu pegila tapau makan
then balik rehat2..

tapi baru teringat, pagi tu, sir Rashid (fyp sv) nak jumpe tapi camne nak jumpe, CC ada site visit kan huhu

so CC sms dia, tapi x bereply..so CC assume die bz..

then CC tringat yang En Nordin (co-sv) nak jumpa CC nak bagi drawing GIS ni
tapi CC malasss btul nak g..jauh kott. PJ ok..
xdla jauh tp for me quite jauhla.
malas gle..
kol 3 die nak jmpe..

so utk mnjadi lbih rjin n xberasa bosan,
CC try la ajak2 org..tapi sumeee org pun bz
cis hampeh nye kwn2 hahhhahah

mengade kan CC, nak g dekat + skejap pon nk beteman
haha.bile lagi nak mnyusahkan korg kan kwn2 ku hikhik

akhirnye dlm kol 330 Jem kata boleh je die teman
yahuu2
so CC msg sir nordin ckp lmbt..so die pon ok :)

tapi otw g ujan lebat plak
so CC ngan Jem tesekat dlm jem hehe
paham x? :p

akhirnye dlm kol 415, smpi gak tnb pj.
jumpe sir kejap then g wisma tnb jln timur kat pj gak, nak amik CD gambar masa raya kat TNBES
*gambar raya TNBES will be updated soon*

after that dah kul 5, so CC cakapla kat Jem,
"jom singgah mid, sure jem nk blik uniten ni..lgpon minyak da kuning ni"

Jem dengan lajunye pon ok jek
hihi..

pastu singgah mid, g makan laksa kat Jusco.
alaa tempat makan yang bila masuk Jusco je berbauh harummm laksa jek
tau x? hihi
tapi tak besh langsung ok laksa dia
da la manis. pastu tade telur! boleh?

lpas makan, ktorg g solat n bejalan2
CC telah bjaye membeli purse baru
*entry tentang purse baru pun akan mnyusul nant. hehe*

after that nak balik.
ok ni part paling besh :p

masa nak balik 2, nampak jalan g seremban jem gilerr (nak g uniten kne gne jalan g seremban)
so, CC decide gne SMART Tunnel wlopon dlu penah gne skali je, tu pon follow kawan.

seperti yg dijangkakan, ktorg sesat.
SMART tu bukan kua ke seremban tapi kua ke jalan tun Ismail
whaha.
cis btol! da lah xd minyak :p

so ktorg pun decide cr minyak.
tapi memang lame btol cari minyak.
bepusing2.
cuak gle la minyak da kuning lama kan.
so ktorang bukak tingkap.
tutup air cond
save2 minyak haha

akhirnya, setelah pelbagai dugaan
kene hon la, org marah CC la hehe, jem la, tesalah msuk lorong la
akhirnye jmpe shell, terussssssssss isi rm30
fuh! lega~ hihi

pastu balik uniten
jem gilos.

tapi alhamdulillah selamat sampai
penat~

*Jem : nama kawan CC
*jem : kesesakan lalu lintas

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

aina_best 10/10/09 12:41 PM  

aku ingatkan ko mo citer psl mkn jem..haha

adah,  10/10/09 12:58 PM  

Jem vs jem...
b'laku kekonpiusan dcitu,ltak jamiey la len kali..
/me pn knpius,haha!!!

jem,  10/10/09 5:34 PM  

sy la jem kwn CC tu..

Chokichoki 10/10/09 6:19 PM  

to aina : haa.satu idea yg baek.pasni nk ltk post psl CC ngan jem sedang makan jem hihi

adah : haha ptut letak jameeelah sure x konpius disitu

jem : yeh.inilah artis yang dimaksudkan itu hikhik

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top