Saturday, October 17, 2009

tak tido

yes! bejaya x tdo malam.
tapi slide x siap2 jugak
huhu..
baru 30%

xpe2. guideline n draft dah ada.
Chaiyooo!!

ZZzzz..

Tips kurus : ambil FYP stiap sem huhu :p

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

lyana 17/10/09 7:35 AM  

hahha..btol tu miza..

btw good luck presentation ye~!

Chokichoki 17/10/09 11:42 AM  

ni miza mane plak ni hahaha. ni rina lah cik lyana cyg hikhik.
smpi ke blog org kmpius :p hehe XD

Anonymous,  17/10/09 5:44 PM  

Tips dari ***SerTalker***:
- Present apa yg kita jangka akan hasilkan di akhir FYP (objektif).
- Present apa yg telah dibuat. Kalau ada result awal tunjukkan.
- Tahu semua perkara yg diletak di slide tu. Perkara2 asas yg berkaitan yg telah dipelajari sepatutnya tidak lupa. Cth: Takrif CMRR, operasi AND gate dan yg sewaktu dengannya!
- Jawab soalan dgn tepat. Kalau tak tahu jangan cuba kelentong, cakap saja tak tahu.
- Elok kalau diketahui bagaimana markah diberi utk presentation ni. Boleh tanya supervisor!

Tak perlu risau, gelabah, dan amat teruja (over exited) dgn FYP presentation ni. Anggap spt perkara biasa saja, spt kata anak saya dulu: A man got to do what a man go to do!

Lalalalalaaaaaaaaaaaaaaa.
(Mode suka ON) Seronok boleh tengok berbagai gaya semasa FYP presentation ni... baru depa boleh rasa bagaimana nak cuba fahamkan orang lain. Selalu dok dengar saja semasa lecture. Hehe! (Mode suka OFF)

***SerTalker***

ohmimie! 19/10/09 12:04 AM  

rina~
mimi x sanggup amek fyp stiap sem utk kurus..w/pn mimi nk kurus.. ;p
lagi terseksa..hehehe

Chokichoki 19/10/09 12:23 PM  

hahaha.2la pasal.sikse2!!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top