Friday, November 11, 2011

11,11,11

saje nak abadikan tarikh ni dalam blog :p

dekat kalendar rina siap tulis "hari pertunangan"
haha..

siap aim dari tahun lepas, tarikh ni nak buat tarikh tunang :p

tapi ter tunang awal pulak.

haih..patut tunggu kan

takpela..jodoh rina dan si dia ditunangkan sudah termaktub pada 16 September :)

ok. nak makan nak tidur.

sangat letih~


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~ NANA ~ 11/11/11 10:54 PM  

sbb tu org ckp manusia hanya mampu merancang tp Allah yg tentukan segalanya...hehe

nasuha ahmad helmi 12/11/11 12:43 AM  

memang ramai yang berharap utk kawen or tunang date ni. mcm saya,hehe tapi belum kesampaian lagi.

jOm singgah blog,suka kongsi idea. ^___^

http://mylittlepaperboat.blogspot.com/

erin moshimoshi 12/11/11 10:34 AM  

BENda baek patut di cepat kan betul x ?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top