Tuesday, November 29, 2011

Outstation ke melaka

Harini rina ade os ke melaka. For the first time ke melaka by myself. Pegi tnb banda kaba. Dalam 2 jam da sampai. Hehe saje nak tulis. Sebagai kenangan. First time ni jalan jauh sorang2. Jauh ke? :p paling jauh setakat ni hihi. Walaupun 2 tahun study kat mrsm jasin tapi hari ni baru tahu jalan nak ke melaka. Takdela susah. Tapi jalan nak g pusat bandar boleh tahan konfius. Nasib baik ade GPS PAPAGO. install dalam iphone je. Tapi jalan melaka banyak trafic light. Pressure!

Ada kursus ni tapi macam bosan sebab suasana pembelajaran hambar zzz.

Okla nak try faham ape dia cakap zzz.

Nite.

Eh bai.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Juliet_iRa~" 29/11/11 1:41 PM  

melaka mmg byk traffic light!heee

g la naik river cruise..;pcu

TwiggyLiyana 29/11/11 2:56 PM  

Melaka best!! Kampung saya tuh!! hehehe... :D
senang tak pakai GPS Papago? Saya selalu pakai Garmin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top