Monday, November 07, 2011

Barangan Pengantin di Semua House Jalan TAR

Assalammualaikum semua :)

tadi rina pegi Semua House di Jalan Tunku Abdul Rahman.
nak pergi Mydin sebenarnya tapi alang alang parking kat situ, singgahlah kejap :)

selalunya rina akan ke tingkat atas, sebab mak suka beli baju kat butik butik tingkat atas tu.
tapi hari ni rina turun bawah plak (area foodcourt)

dan terjumpa satu kedai yang menarik


kedai pengantin hee

penuh giler orang..nampak sangat bulan 12 hingga bulan 1 nanti akan ramai kawin
kedai ni sangattt besar!
macam semua barang pun ada

harga rina tak sure.
tapi ramai je orang
maknanya berpatutan jugakla kott
beg beg doorgift bermacam macam jenis


manik manik bejuta lemon
ade bunga mangga, ada promenader ball

bekas sangkar yg cantik cantik. tapi tahu ape tujuan nye?

ade promotion..bekas kecik harga RM0.40
oh..better jangan bagi bekas gini..
kalau rina dapat, masuk dalam tong sampah je nanti
sebab tak muat nak letak ape ape pun..cam semak
hee..just my 2 cents :p

lapik lapik dulang

bunga telor

kertas..ape gune kertas ek?
nak buat guestbook ke?
tak paham...

kain..nak buat ape tah?


ranntai manik yang sangat cantik sampai rambang mata

reben yang berduyunn tibaa

bekas dulang pelbagai jenis, eh pasu ponnn ada

beli kak jangan tak beli :p hikhik

banyakk lagi..tapi tak terletak sebab nak bawak korang ke satu kedai lagi!
jiran sebelah kedai ni.

kecik sikit
tapi still ramai orang..
yang mana murah?
emm...macam sama je
cuma kedai ni banyak bunga kot


penuh bunga dan bunga telor

beg pun ada..siap ada promosi

jatuh hati dengan bunga pahar ni..
cantikk

sarang burung yang cantik!

 banyak bunga..cantikkan bunga bunga dia? macam bunga hidup je kan? kan?

dan lagi 2 buah kedai..
kedai kat tingkat 1, tingkat yang kita mula mula masuk tu

ada kedai tepi habib jewels ngan yang kat seberang sana,
ada jual tempat letak cincin dan AlQuran yang cantik dengan harga tersangat murah!




ok sekian je dari saya, Rina

 melaporkan :p

oh..sangat tak diri sendiri bila guna casing iphone warna biru..
En Tunang..kate mahu belikan casing pink untuk saya..
dah bejanggut tunggu ni hee :p

ok bai! 


11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Alang Atie 7/11/11 9:04 PM  

haeehh...kene pegi ni..ngeee~

Rilla 7/11/11 10:00 PM  

Rina, if u naik tingakt ataaas sekali (U5), ada Sayang You, lagi besar!

nurul izayani 8/11/11 12:14 AM  

beshnye jalan2 situ!!!tp jauh sgtla iza nk g =(

Rina Lia (◕‿◕)✿ 8/11/11 6:37 AM  

what?? ade lagi tingkat ek?? hee..nanti rina try explore lg..ceh..igt 3 tgkt je :p

Liyana 8/11/11 8:48 AM  

yg kain dgn kertas tu selalu org buat utk balut gabus hantaran.. :)

nizamsani 8/11/11 10:13 AM  

seronoknya nak kahwin.

Cik SaL 8/11/11 2:51 PM  

org pgl kertas 2..crepe paper...hihi...murah sgt ke kat semua house 2?jom follow sal 1x..http://aimeecomel.blogspot.com

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid 8/11/11 4:57 PM  

wah..memang sgt heaven disana!!!! nak gi jgk lah, leh skodeng2 =)

Anonymous,  17/11/11 2:13 PM  

leh x sape2 leh bgi address dia..sy betul2 berharap ni...sy tau area tpi xttahu yg mana 1 laa...

ilaSham 13/12/11 10:25 AM  

Kalau ke Semua House, mesti saya singgah dan nak belek2 semua barang2 kedai 2..betul ke ada lagi kedai kat sana???

Sha My heart 26/6/15 11:42 AM  

Best cari barang ni. Tapi kena siapkan duit awal-awal. Hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top