Tuesday, November 08, 2011

Rezeki itu memang dari Allah tapi kita perlu berusaha

Alhamdulillah syukur..
hari ni ada kejutan yang sangat menggembirakan hati ^__^

Haritu rina ada masuk contest My Dream Veil

dan baru baru ni dapat keputusan..
rina hanya mendapat hadiah saguhati je..
so tak dapat lah hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga yang berupakan veil.

masa tu hadiah saguhati, Cik Lijah (owner blog tersebut) masih rahsiakan
sehinggalahhh hari ni, rina dapat email dari beliau :

Salam rina...
Congrats sbb menang consolation prize utk contest tuu...hehe
So, hadiah die....
percaya atau tidak....veil jugak....hehe....
mcm permintaan...hehe
cuma kalo rina setuju nak hadiah ni....
dateline siapkan hadiah lambat sket rina....
around end of dec or early jan baru siap...
so, kena tanya dulula...takut2 rina pny majlis da dekat ke kan...??
if takde problem, mmg berbesar ati nak buat veil utk rina...



Ya Allah..gembiranya rasa..rasa nak melompat lompat!
macam rezeki turun dari langit..
alhamdulillah..

syukur sangat..
atleast dapat lah jimat sikit..
nak kahwin ni..RM10 pun besar nilainya hehe..

:p

jomlahhh kawan kawan, kita join contest lagi..orang kata nak kahwin ni rezeki murah..
tapi kita perlulah berusaha :)

best tengok B2B yang lain menang contest.
siap ada yang dapat pakej honeymoon!

oklah tu je..letih hari ni..

sebelum tu..rina kan, nak buat BISNES ONLINE.
dulu ada buat.
tapi berhenti


sekarang nak sambung balik..
Plan nak jual BAJU, TUDUNG BAWAL dan KAIN BATIK SUTERA NO. 1 JENIS CREPER

harga rina jamin LEBIH murah dari pasaran!

tak percaya? tengoklaaa nanti hee 

macam biasa, mesti ada GRAND OPENING
maknanya, akan ada something extra untuk beberapa pembeli terawal.

so..
STAY TUNED !
^___^


P/S : Nak masuk contest yang hadiahnye IPAD?? boleh wat hantaran ni hee..jom masuk! (SINI)



3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~ NANA ~ 8/11/11 10:42 PM  

syukur rezeki rina :)

Alang Atie 8/11/11 11:48 PM  

yeke???yeke???Puan Lijah tak balas lg emel alang...oh..gembiranya kalau ianya benar...huhu

Rina Hamid 9/11/11 10:16 AM  

yeke?? dpt veil jugak? sy email cik lijah tp die x reply pun lg..huhu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top