Sunday, November 06, 2011

Pelamin Idaman ku musnah

Assalammualaikum semua :)

Ini adalah scheduled post, rina auto post ke hari ni hee

lately ni, rina sibuk cari pelamin..
macam dah semua vendor pelamin kat KL ni rina jumpa pastu message minta quotation harga
haha~

tapi kebanyakannya menggerunkan hati ini..
yang semestinya untuk pelamin dewan kalau tak RM1000 ke atas memang tak sah..

menyesal pulak buat kat dewan..
tapi kalau tak buat kat dewan, mana muat pasang khemah dekat umah rina ni
sobsob..

oleh sebab rina hanya mahukan pelamin sekadar cukup syarat..
sebenarnya tak mahu langsung, tapi ini bukan majlis rina saja..
ni majlis family rina jugak..
so..paham paham jela..I'm the only child in the family..
huhu

walaupun nak pelamin cukup syarat, tapi rina taknak lah letak kerusi pastu kotak 4 segi kat belakang
haha..macam sedih pulak..

jadi rina sekarang ni sedang betul betul survey harga pelamin..
sibuk mencari vendor mana yang boleh beri harga yang sangat berpatutan..

after some surveys I come cross several vendor yang mempunyai design pelamin yang tersangat indah
rasa macam nak guling guling atas lantai sambil menangis "nak ni jugak! nak ni jugak!"
hehe

tapi memandangkan harga yang melebihi sebulan gaji rina,
takpelah..kita lupakan saja sobsob..

nak share pelamin idaman ku...yang sudah musnah :p






cantik sesangat...nak pitam


9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

nurul izayani 6/11/11 3:33 PM  

laling..apa kata kalau u diy sendiri pelamin tu..mesti boleh save banyak..

NaNaRuZaNa 6/11/11 5:31 PM  

Rina...congrates in advance..ttbe terdetik nak komen...uhuiii..as org yg pnh rase nak pitam,pengsan malahan koma dgn psiapan kawen,pe kate rina try bg gmbr kat butik yg rina amik baju kawen..kengkadang derang bleh wat 'akan2' cam rina nak..tp mebi xla grand sgt..ce la try...xyah la fresh flower segala...sume tu sekejap je..pas kawen,u need more than u think skang...trust me :)

Rilla 6/11/11 5:57 PM  

Even pelamin rumah pun susah nak dapat harga bawah 1k. Rina tak nak DIY? mintak tolong sedara-mara gotong royong buat pelamin, mesti meriah

Rina Lia (◕‿◕)✿ 6/11/11 6:58 PM  

aiseh..nak diy sendiri..mcm xboleh je sbab x ckup tenaga kerja + x hebat diy ni + xde masa huhu..

Rina Hamid 6/11/11 7:45 PM  

same la mcm sy gak rina..pelamin dewan mmg bajet besar...tmbh2 kalo pelamin ikot design kita sndiri..try sevey2 kwn2 yg berkwan ngn vendor..kot2 dorg leh tlg reducce price ke..hehehe

~Lieza~ 6/11/11 8:35 PM  

Lieza suka pelamin no 2 tue..huhu... Mmg pelamin dewan mahal...nak nangess gak...huwaaa..

Cik Zimie 6/11/11 10:32 PM  

suka gambar ke3 dan last tu.cantik.pengsan sama2 nak?huhu

Rina Lia (◕‿◕)✿ 7/11/11 9:23 AM  

haha..bwk betenang sumer :p

dhiera 7/11/11 9:57 AM  

simple and nice.. me like~

cantik kot~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top