Tuesday, November 01, 2011

Terkejut ! Huhu.. Nak hina agama kita punya pasal.. I hate mr Google!

Tolong rate kan mende ni...

1) buka Google Translate
2) pilih untuk terjemahan 'English' to 'Malay'
3) masukan perkataan 'myQuran' lihat terjemahannya apa?
4) cuba pilih perkataan lain.. contoh.. mySelipar / myBaju / myCar atau sebagainya...
ia tak dapat diterjemahkan dari 'English' to 'Malay'
...
adakah ia suatu kebetulan atau kesilapan?

"kt translation tu ada tanda rate the translation..cukup 1000 org report offensive nnt dia buang"

TOLONG RATE OFFENSIVE PERKATAAN INI!

cara:
1) pergi ke tanda ✔ di hujung terjemahan, klik
2) menu akan terpapar. klik OFFENSIVE

semoga usaha yg tak seberapa ini membantu menyelamatkan Islam dari terus dihina. amiin...
tolong sebarkan. sekian,tq


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

purpl3h0lic 2/11/11 12:06 AM  

giler .
ni yg keluar 'syaithan' !!
hemmm . nampak sngt menghina islam .
dah rate offensive +.+

Liyana 2/11/11 8:18 AM  

keluar syaitan, krg ajar kan, ok dh klik offensive

Reen Tart Nenas 3/11/11 9:27 AM  

dear, i dah cuba buat, tp dah keluar translate myquran juga. maybe google dha betulkan.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top