Sunday, November 27, 2011

Belajar romantis

Rina ada pergi mines shopping fair, then ada satu kedai buku ni nak tutup. So ade sale 30% untuk semuaaa buku. dah habis banyak dah..tinggal sikit sikit je

Rina pun ape lagi, borongla 2 buku.





Belajar romantis By zainuddin qasim. Nana yang rekemen. Tengok buku ni cantik je, rina pun beli hehe. Takleh nak belek baca sebab dibalut plastik.
Baru baca sikit, okla kot. Cuma ayat puitis sikit ke? Hihi

Satu lagi beli buku tentang Khadijah. Memang dah lama plan nak beli buku ni. Nak baca tentang Khadijah. Kenapa Nabi Muhammad SAW sayang sangat pada beliau. Bagi rina Khadijah adalah contoh paling ideal bagi setiap isteri..

So, survey survey, buku Khadijah ummul mukminin yang ini paling best cara penceritaannya. Tapi rina baru baca sikitlah.

Yang mutiara perkahwinan tu dapat time kursus kawin dulu, tak baca punn lagi

Yang aku terima nikahnya hantaran time tunang. Baru habis separuh. Yang ini pun best.

Nak habiskan buku buku ni, lepas tu plan nak beli buku man from mars woman from venus plak lala..

Kbai!

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top