Tuesday, November 29, 2011

INDAHKARYA ?

Rina ada booking dengan Indahkarya..
Entry INI

dan rina rasa nak Cancel booking tu..

everyone who asked me about Indahkarya on that entry,
I have no comment..
maaf syd (owner IK)
I need to share this..

if IK change to better, definitely I will promote u back..

kenapa rina cancel & tak rekemen?

maaf, rina tak dapat nak cerita di sini..

ok tu je..
siyes..pressure about this matter ergh..


15 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~ NANA ~ 29/11/11 11:19 PM  

fight 4 ur right rina!

Orkedanza 30/11/11 12:04 AM  

rina..what happened? email kite plss cter disebalik ni..

nurulizyanhelmi@gmail.com

Orkedanza 30/11/11 1:06 AM  

rina..i br baca sme comment2 dekat fb die. sebab tu ke u nk cancel? u know what..ms die buat promo tu..i pun rs mcm nk booking die. then suhail n adik i pegi jumpe die sbb nk tgk portfolio. bile diorg blk dr jumpe syd..suhail n adik i ckp mmg la murah promo IK tu tp mcm x berbaloi. so diorg ckp better crk lain nnt..lg pun kitorg still have plenty of time nk survey sana sini.

u nnt cancel ni mintak deposit yg u da byr tu smpai dpt k. jgn stress2 taw. u xterlambat lg..

BLuRpL3 30/11/11 7:38 AM  

kami pun ade terbaca kt fb dia..nape ye? mind sharing..

do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

do keep in touch =)

Efa Butik 30/11/11 9:08 AM  
This comment has been removed by the author.
Epa Zarifa 30/11/11 9:09 AM  

oh, efa pun ada baca, n br tau...rupe2nye die sub pada org lain, sori la..kalau sub2 ni efa kureng skit, better die buat sendiri br berbaloi, efa pun byk kali dealing dgn die, tp asik la ada masalah bile nak book dgn die...promo mmg murah..tp video kurang..ada hikmah, nyaris2 nak letak book dah...

so dear, fight for ur rights tau!


kalau mau survey VO lain, boleh visit blog efa,

dhiera 30/11/11 11:59 AM  

walaupun, kurang paham apa yg berlaku. tp cukup untuk buat saya rasa xpayah lah hire dia~

Rina Lia (◕‿◕)✿ 30/11/11 11:53 PM  

kalau nak tahu kenapa..maybe korang boleh tgok kat page dia je.. Indahkarya Production..

maybe owner, syd dah menyesal dan lebih berhati2 lepas ni

but I dont want to take risk..wlopn skit risk ke..xnak lgsung..

nk rase tenang pd wedding day nanti.. :)

Serigala Maroon 6/12/11 2:48 AM  

so rina ... u dah ada replacement OP ke?
try visit my OP, www.detikindah.com ...

page FB: Detik Indah Wedding Photography. ada promo sehingga 31.12.11 .. untuk event sepanjang tahun 2012 .. save up to 30% ..

i dah booking for my wedding 2012 ...

Anonymous,  6/12/11 4:19 PM  

rina pls do add me kat FB (nadiahkamil) sbb i need your story. u dapt x kejar u punya depo. i punya majlis dia xdtg langsung!on 26 nov 2011

Cik Zimie 7/12/11 10:20 PM  

ik.sejak dari mula2 lagi i dah dan tak sedap hati.sejak renee review pasal dia.masa tu awal gak la renee review.oct ke nov macam tu.tak sangka jadi camni.ingat lagi better.ape pun rina kena mintak balik deposit tu!!u go girl!!

Tokida Shuji 1/2/12 10:45 PM  

salam... sy nak mintak tolong bagaimana nak jumpa syd... sebab nak ambil deposit balik.... numloque@yahoo.com.sg

Ridzuan 26/3/12 2:09 PM  

SALAM!! kuat dah ni kut... :) (dah awak mintak salam kuat2 kan)

Awak masih mencari OP? Apa kata awak try visit website saya @ www.MRBARPhotoWorks.com atau FB saya @ MRBAR Photo Works... & juga kalau rajin bleh la jugak tengok gmbr2 dlm Flickr @ Parasite.1972 ... kalau rasa minat bleh la contact saya lepas tu.. kalau dah ada org lain pun xpa... maybe bleh pass on kpd kwn2 yg tgh mencari OP yer... TQ

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top