Thursday, December 29, 2011

GIVEAWAY by RINASTORIES - I Win, U Win

 Sticky post. Please scroll down for new entry.

Assalammualaikum semua,

CONTEST INI BERAKHIR PADA 28 DISEMBER 2011 pukul 10 malam



Sebenarnya rina nak minta bantuan semua untuk LIKE gambar rina di Facebook
Sebab rina masuk satu contest ni anjuran Festival Pengantin Malaysia (Like FB diorang tau2!)

dan rina juga akan berikan HADIAH best! sekiranya rina menang :)
if I win, U win
cecewahh..hehe..sebab rasa tak best lahh, mintak like free2 jek :p
(rina kalah pun, u can still win ^^)


tapi kalau nak tolong Like je taknak masuk Giveaway ni pun boleh..terima kasih banyak banyak ^_^

ade 2 cara untuk masuk Giveaway by Rinastories ni

Cara Pertama

1) Like Gambar INI

*Klik SINI untuk Like*

2) Share gambar tersebut dan post di Facebook anda dengan ayat ini
"Simply Like & Share this picture to win a contest by http://rinastories.blogspot.com"
(nak tambah pun boleh)


Cara Kedua

1) Like Gambar INI

*Klik SINI untuk Like*

2) Share tentang contest ini di blog anda dengan tajuk post "Simple GiveAway by Rinastories"
Jangan lupa ada backlink ke contest ini :) or just copy paste ni


rinastories
Copy This Code,Paste On Your Entry

3) Tinggalkan link post anda di komen.


***********************************************

Boleh guna salah satu cara. 
Sekiranya nak buat dua dua pun boleh.
Rina akan kira sebagai 2 penyertaan, jadi lebih peluang untuk anda menang.

Pemenang akan dipilih melalui Random.org (konsep Lucky Draw)
Ada 2 hadiah bernilai RM65 ditawarkan



Tudung Bawal Asli bercorak penuh + Batu
(boleh pilih warna apa apa pun & boleh pilih nak corak batik atau sulam)


Tetapi sekiranya, rina tak menang..
rina still akan buat lucky draw..tapi hanya 1 hadiah untuk pemenang

Tudung Bawal Asli Airis yang bernilai RM25


sponsored by : RinaWardrobe




rinastories
Copy This Code,Paste On Your Site


akhir kata, Terima kasih kerana join! hehe :)



25 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Ila 28/11/11 7:33 AM  

Cik ila join 2-2 cara..Like dan post..

http://lalazarryn.blogspot.com/2011/11/simple-giveaway-by-rinastories.html

Like punye ID : Suhaila Zahari

Orkedanza 28/11/11 8:19 AM  

rina...bile i click >>Ini<< masuk page fb tapi content currently unavilable..kenapakah...

Rina Lia (◕‿◕)✿ 28/11/11 8:23 AM  

yeke...rina try boleh plak..maybe kene like fesbuk Festival pengantin dulu kot..huhu..

Orkedanza 28/11/11 8:30 AM  

i click yg festival pengantin tu pun xkuar jugak...xbley nak like pic u..huk3

Rina Lia (◕‿◕)✿ 28/11/11 8:41 AM  

alaa yeke..tak tahu kenapa..mcm da betul link tu..ade sape2 yg xleh gak ke?

nnt rina post kt fb yan eh

BLuRpL3 28/11/11 10:37 AM  

assalamualaikum rina, dah like gambar tu & ni link nyer..

do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/2011/11/simple-giveaway-by-rinastories.html

do keep in touch =)

wansyamim,  29/11/11 9:52 AM  

Alaa....hadiah giveway utk girl je.huhu..nak ipad.hahaha

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ 30/11/11 1:50 AM  

Aini join yee kak =)
thanks sbb invited...


http://gadisemasa91.blogspot.com/2011/11/simple-giveaway-by-rinastories.html

A Z R E E N 30/11/11 11:21 AM  

Dah buat kedua2 cara :)

http://ceritasuperstar.blogspot.com/2011/11/simple-giveaway-by-rinastories.html

IntaNBerliaN 30/11/11 6:13 PM  

Ibu Alisha dah join...

Saya buat dua2 caraa..

id fb : zarina tazari

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/11/simple-giveaway-by-rinastories.html

TQVM

nurmujahidah 30/11/11 7:21 PM  

muja join :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-rinastories-i-win-u-win.html

Joel Leslie 3/12/11 12:34 PM  

salam kenal. saya join yaa :)

saya dah guna kedua-dua cara..

ID FB: Joel Leslie
link entry : http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

moga-moga ada rezeki saya di GA ni. Kalau ada rezeki untuk menang, saya akan hadiahkan hadiah tersebut kepada rakanku yang tersayang.

Moga-moga saya menang. Ameen! :D

thank you.. all the best!

AnaLyana 3/12/11 2:43 PM  

join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

AnaLyana 3/12/11 2:45 PM  

join lagi guna cara yang pertama..

ID FB : Ana Lyana, Zaidi Jahari, Muhammad Dani Emir, Muhammad Rizal Uzir

Rina Lia (◕‿◕)✿ 3/12/11 9:32 PM  

tq all :) nanti rina akan listkan dan blogwalking :)

nasha sanza 3/12/11 10:37 PM  

nasha dah join kat sinihttp://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html.thank you!

❤nadiah.rahim❤ 3/12/11 11:21 PM  

hi Rina..
nadia dah join..

http://nadiahshafiqah.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html


ID fb: Nadiah Shafiqah binti Abdul Rahim

Cik Rose Cute 4/12/11 1:25 AM  

JOIN...

ID FACEBOOK:cherosliza chemat

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

Nida 5/12/11 7:48 AM  

As-salam..

Kak Nida masuk dua-dua cara:

Link blog:

http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

link share di FB:

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=134267220016308&id=100002851027038

id FB: Along Nida
id follower: Nida

tq:)

nikadilafiziani 5/12/11 10:02 PM  

http://nikadilafiziani.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

dila dah join :)

id fb: adila iani

Golden Rose 9/12/11 9:42 AM  

sha join cara kedua ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

Celio 10/12/11 1:22 AM  

dah join :)


http://c-anythin.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

DiyanaWr 16/12/11 4:47 AM  

joined :D

http://apaharusbuat.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

ID fb : Nur Diyana

Rieanna 20/12/11 7:16 PM  

hi, sy dh post kan...
http://drieannastop.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

Little_Scha 25/12/11 1:57 PM  

im join..

sy join dua2..

id fb : cik little s

http://fairypwencess.blogspot.com/2011/12/simple-giveaway-by-rinastories.html

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top