Thursday, March 15, 2012

Badan sangat letih

Tiba tiba rasa rina sangat push diri rina sampai dah macam exceed limit..dengan kerja yang kadang kadang perlu ke site malam, dengan master 2 subjek semester ni, dengan preparation kahwin, dengan boot camp 3 kali seminggu, dengan bisnes barangan bayi dan jubah..tambah dengan hal hal minor harian.. Rina rasa tak cukup rehat :( mungkin badan tak biasa lagi..actually rina memang nak tingkatkan stamina untuk menghadapi kehidupan lepas kahwin..nak masak, kemas rumah, jaga anak =p so tak nak jadi lembik sangat..sekian luahan malam ni..mengantuk..nak tidur..selamat malam dunia. Andai umur ku panjang, kita bertemu lagi =) - Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top