Sunday, March 25, 2012

Short Review Wedding Erien & Hud




Rina pergi ke dua2 majlis nikah dan sanding erien dan hud =)
dorang ni one of my closest friends di UNITEN
sebenarnya start nak close masa sem sem terakhir hehe
tapi macam boleh ngam pulak! =)

and the wedding was absolutely beautiful!
perfect!
pengantin sendiri cantik dan hensem dengan baju yang sangat cantik!
pelamin memang gorgeous~! I love the solemnization dais so muchh, putih bersihhh
pelamin sanding pulang sangat sweettt ringkas tak serabut!

makanan sedapp untuk kedua dua majlis nyummm =)
doorgift ialah coklat yg sedapp, photographer from Ceritera Cinta yang sangat best
rina teruss message diorang mintak quotation hehe!
best pulak tengok dorang sangat bersemangat ambil gambar, siap jerit jerit bagi arahan~

photographer rina, tak tahu la best ke tak..dia macam tak famous sangat
tapi sebab bakal abang ipar yang sponsor (kawan dia)
so rina terima dengan hati terbuka hihi

tak apa lah, rina hanya buat sekadar termampu
tak dapat lah nak setanding dengan majlis kawan rina yang ini
tapi harapnya semeriah majlis mereka ^__^

berdebar okeh..
rina ingat lagi rina cakap dekat erien 
"erien, time erien kawin, maknanya lagi 2 bulan kita kawin, takutnya"
hahh
kira macam reminder laa
2 bulan lagi, tett tett =P

so saya sangat nervous..
rina harap semua berjalan seperti yang dirancang

kita hanya mampu merancang
tapi Allah yang menentukan..

semoga Allah permudahkan perjalanan kami.
Amin..


8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anis_Apis 25/3/12 8:08 PM  

cantiknya erien!!! x dpt nak gi weddng dia sbb busy sgt hari ni...huhu

S.n.Fariza 25/3/12 10:37 PM  

i pun suka wedding dia.
so sweet.
alaaa. pergi sana x jumpa u pun. :(

Cik Puan Mimi 26/3/12 9:29 AM  

erien cantik gler kan???
cantik sgttt!! tp smlm tak dapat pon door gift.sob3..orang tak hulur. malu nk mintak..ekekeke

mimi nampak rina smlm.tp rina ngah makan.malas la nk kaco.

Mohd Muhaimin Radzuan 26/3/12 5:41 PM  

thanks for your compliment rina..

Gie 28/3/12 3:27 PM  

tak sabar nk tggu wedding rinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

maryaaaaaaa 28/3/12 4:22 PM  

cantiknya...suka baju kuning dia tu... cantik..

Rina Lia (◕‿◕)✿ 28/3/12 8:34 PM  

cantikkkk

@muhaimin : yeahh memang best ceritera cinta!

gie : yayy xsbr tgk gie cantikk hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION 30/3/12 9:11 AM  

cntik juga dress pengantin warna kuning!:))

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top