Saturday, March 17, 2012

Matta fair 2012 - Pakej Bali

Assalammualaikum korang =)

sebelum rina pergi tadi kan, rina macam dah berazam nak ambil gambar, ambil semua pamplet dan senaraikan di blog rina bagi rujukan semua

tapiiii bila sampai sana, fikiran terus serabut
terlebih eksaited tengok pakej lain banding Bali haha!

dan takde masa nak snap gambar pun =P

so sejujurnya takde ape rina nak cerita =(

apa apa pun ini adalah 1st time rina pergi matta fair!

advisable naik LRT ke sana sebab sangat sangat sesak!
tapi seriously worth it!

sebelum pergi better korang buat research terlebih dahulu
so boleh compare harga =)
tapi insyaAllah di Matta Fair lebih berbaloi!

rina beli ape?
ehem!
rahsia~ =P

diet hari ke 20 dah ok!
hari ni?? makan kuih masalodeh 2 + kebab kambing 1

itu je~

tata titi tutu
 

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Zimie 17/3/12 10:20 PM  

rina, share cepat beli ape ;p tapi memang worth la matta fair kan?ingat bulan 9 nak pegi lagi la heee

Cik Jan 18/3/12 7:57 PM  

rina n zimie g booth ping achorage travel n tour x? die ade offer satu resort yg best di terengganu. Terrapuri Resort. Wat honeymoon best yg amat! hehe.

delarocha 18/3/12 10:27 PM  

saya pun pegi tadi, memang banyak pilihan , ada tengok tengok gak pakej ke bali tapi akhirnya saya dan bakal isteri memilih untuk ke Krabi.. 4D3N dan hotel 4 bintang la playa hanya RM760... ok la tu kot, huhu

Rina Lia (◕‿◕)✿ 18/3/12 10:59 PM  

zimie : rina pun nak g lagi blan 9!! hehe

cik jan : xperasann...ala..next time g trganu lak hee..nanti cik jan da g sila wat review tau!

delarocha : krabi pon sgt best ok!

dilla nadila 19/3/12 8:59 AM  

rina...dila pegi jugak smlm..
best jugak..
smlm dila ngan tunang ade 2 option yg berkenan,
Bali dengan Sabah...
Dan finally....
2-2 kitorg nak...hehe
tamak kan...
Xde la...so smlm kitorg decide nak gi sabah dulu...
dan yang bali tu after sabah insyaallah..hehe

rina pegi mane ha?

Rina Lia (◕‿◕)✿ 19/3/12 5:51 PM  

dilla : rina pon akan g honeymoon ke bali dan sabah! hahaha ;p

rina g bali dlu insyaAllah...:))

Cik Zimie 19/3/12 10:37 PM  

cik jan, ade!!! tapi pakej dia mcm pricey sket (haha kedekut) tapi best sgt resort tu, katanya malam ala2 bali.siap dgn private pool.dekat penarik kan?tunggu la next honeymoon ke?hee

ampun rina menyibuk lagi sekali di sini

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top