Monday, March 05, 2012

Cabaran Diet 90 hari - Day 8 (Day 6 & 7 too)

Salam semua.

Day 6 & 7 failed haha..cakap awal awal =P

sebab rina ke Johor jumpa bakal anak buah =)
pergi dengan bakal adik ipar, insyaAllah..
en tunang tak pergi

sempat berkenalan dengan bakal biras & abang ipar
dengan abang ipar tak bertegur pun haha..
dengan bakal biras alhamdulillah ok je =)

dengan anak buah lagi ok!
I'm in love with her~

jalan jalan pergi Johor Premium Outlets.
sempat beli kasut rina untuk hantaran dan seutas jam tangan buat abah tercinta
lepas tu pergi Angsana Mall (apetah nama dah lupa)
TERRbeli baju RM60!! mahal sangat..dan menyesal..sedih..
 

ni anak buah rina, Nur Adelia Batrisya





Sape cakap comel sila angkat tangan dua dua belah!!

hihi

so hari ni Day 8,

still macam tak diet..hihi
tapi rina tetap nak tulis..tak nak give up lagi..

Breakfast :
Tidor..ambil half day..semalam sampai umah pagi buta..flight lewat

Lunch :
Nasi sikit + Sup ketam (seekor ketam) + Ikan goreng sikit + Air kosong + jambu with asam RM1

In between :
Keropok lekor 5 batang beserta sos sambal
Kurma 5 bijik hehe..

Dinner :
Sup ketam (Seekor ketam) + Roti marjerin gula bakar (2keping) + mini empeyek 4 keping + biskut abuk abuk 1 biji

Air intake 1 liter..

No exercise huhu

tengok..rina suka makan bende merepek repek..
sampai thun depan pun tak kurus gini..adus

P/s :  aiseh camne nak diet ni..Secret recipe wat promo buy 3 free 1 pulak! Klik sini for more info.

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ira 6/3/12 9:45 AM  

same la cam kite..tahan la 2 3 hari diet nie pastu semua ke laut dah..huhu

xpe2 chaiyok2..same2 la kite berdiet ek..:) jgn putus asa okay..

Nini Mohd 6/3/12 9:20 PM  

bukan Angsana Mall. itu namanya Plaza Angsana. hehee~ ;)
sampai ke JB rina jalan2 ek. bakal husband org JB ea?

http://ninimohd.blogspot.com

Rina Lia (◕‿◕)✿ 8/3/12 9:33 PM  

aaa plaza angsana hahaha..xla..kakak ipar :)

ira : yupp sameee haha

Rina Lia (◕‿◕)✿ 8/3/12 9:33 PM  

aaa plaza angsana hahaha..xla..kakak ipar :)

ira : yupp sameee haha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top