Thursday, March 08, 2012

TIPS DIET & Cabaran diet 90 hari - Day 11

Assalammualaikum semua =)

Malas betul nak menulis..tapi sebab dah berazam punya pasal..
rina tulis gak lah hee

Pagi : Minum susu Anlene + 2 keping roti kaya bakar
In between : separuh roti gardenia vanilla
Lunch : Kuehteow kungfu 3/4 + Milo ais
In between : Jambu with serbuk asam 50 sen + empeyek kecik 5 keping
Dinner :  Kuehteow goreng separuh

ape komen anda? 
adakah jambu tak elok untuk diet??
bagaimana pula dengan susu Anlene?

ape ape pun, rina sangatt berterima kasih kepada mereka yang sudi tinggalkan comments,
memberikan kata semangat dan tipss yang berguna
ada juga yang betulkan =')


so, rina nak share beberapa comments atau tips kepada semua pembaca ^__^

*****************************




*****************************

TERIMA KASIH BANYAK!
maybe kalau ada yang nak komen lagi, boleh tulis sekali URL Blog, mana tahu ada yang nak tanya uols hihi

insyaAllah next week rina akan membuat "sesuatu" dalam usaha diet ini
apakah itu?
stay tune~

*POYO*

bai

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

aini =P,  8/3/12 10:53 PM  

wah.terharu temasuk comment aku.jgn minum manis weh.ko minum sirap satu gelas calorie dia nk dekat sama ngan air kotak satu.minum air masak je.lg 1, roti pon setau aku calorie tgi jge, tp mkn dia x kenyang sgt.nk pulak roti putih.yg aku dgr (tp x pnah cek) 2 kpg roti= stgh cwn nasik calorie dia. baek ko mkn nasik je alang2.haha.merapu jap.mkn roti org diabetes tu, xpon klu byk duit ckit, roti breaktrough, kyg lama.amalkan susu ngan oat.sihat..kurangkn mkn goreng2 tu.tmph yg sup2 je ok..ni srh mak ko join skali pon bagus.elakkan biskut2, byk butter etc.

Fuhpixel 9/3/12 10:13 AM  

ada tak tips nak tambahkan berat badan.. huk3

Rina Lia (◕‿◕)✿ 10/3/12 11:35 PM  

tenkiu ainI! ai lap u so muchh hehe

fuhpixel : xdee, sbb da ckup da berat yg ade hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top