Wednesday, March 14, 2012

Xcelerate Fit Boot Camp dan Day 16 & 17

Assalammualaikum ~

Semalam rina tak update blog pun..sebab SANGAT LETIH
maybe exercise hari isnin yang melampau kot
exercise ape? tunggu di hujung entry =P

so, i'll update briefly what I ate for today & yesterday.

yesterday

Pagi
Susu Anlene + Roti bakar kaya majerin sekeping

In between
Mihun goreng + ayam goreng + sambal paru =P + limau suam

Lunch
None

In between 
seketul ayam goreng kfc (rib part) dan 2 slices cheezy wedges nyumm haha

Dinner (8 pm)
Coslow & mash potato (KFC punya tu)

Today

Breakfast
Susu Anlene + Roti goreng telur 2 keping

In between
Pulut hijau + gula + Nescafe tarik

Lunch
None

In between
Kuih kacang 1 biji + cucur badak 1 biji

Dinner (8 pm)
biskut jacob 2 keping dan sedikit lauk

 
memang sangat sikit untuk alas perut,
malam ni rina nak ke site~



air for both day more than 2 litre

exercise pula..semalam takde
tapi hari ni exercise sejam.

ok, sekarang rina nak cerita rina exercise ape sebenarnya =)

Awal bulan haritu, ada voucher di MYDEAL berbunyi macam ni

87% OFF UNLIMITED 4-Weeks RAPID FAT BLAST Body Transformation Fit Camp
Programme @ Xcelerate Fit Camp for only RM58 instead of RM448!

murah tak??

rina terusss lah beli kan
lagi lagi tempatnya sangatt dekat dengan ofis rina dan memang pun jalan on the way balik.
iaitu di Sri Hartamas
ada lagi 2 tempat lain; Desa Park City & Damansara

boleh start bulan Mac, April, May atau June

rina pilih untuk start immediately on Mac which is last Monday.
schedule di Sri Hartamas - Monday, Wednesday & Friday at 6.30 - 7.30 pm
(tapi Friday rina gantikan dengan Saturday di Desa Park City sebab ada kelas malam tu)

sesiapa yang jauh nak balik, ade je surau di sekitar situ.
benda ni akan habis sharp on 7.30 pm, so insyaAllah solat terjaga =)

rina sorang sorang je pergi
ajak officemate semua takut cis..en tunang pulak jauh
so rina pun gigih la sorang sorang...mula mula takut jugak..

tapi after 2 days best pulak

kelas sangat happening..everyone is exciting!

plus ada Sofea Jane!


kurus yang cantik okeh!

ramai je yang kurus join, gemuk sikit je..
berisi pun ramai..

rina kes berisi la kot..

overall training memang letih giler..
ala ala macam The Biggest Loser hee
tapi takde pressure sangat lah

cuma sejam yang diperuntukkan SANGAT pack. ada 1 minit je kot masa minum air
sampai ada yang muntah muntah
rina belum lagi =P

Bagi rina Boot Camp camni memang best.
tak semestinya untuk kurus je, malah lebih kepada meningkatkan stamina & fitness level
muscle lebih kuat (jurulatih sangat berketul ketul okeh)

rasanya after sebulan pun nak sambung lagi hehe
tapi mahal sikit lah sobsob

sesiapa nak trial pun boleh
klik je SINI
try tengok best ke tak =)

okla tu je..
nak rest dah..
japgi nak ke site pula..
begini lah nasib..kerja engineer kihkih poyo =P

bai

 

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top