Thursday, March 01, 2012

Diet day 5 & Inai tube Rani Kone

Assalammualaikum semua =)

Hari ni rina tak diet, makan nasi 2 kali, makan mi kari dan chocolate ice blended
haha! waa..korang,..tengokla rina ni..camne nak kurus =(

tapi rina still tak makan after pukul 7 malam..

sebab tak diet, malas nak tunjuk makanan. nanti korang tekejut tengok nafsu raksasa rina ni kuikui

rina nak cerita tentang inai..
tadi kemas kemas..terjumpa inai tiub, makcik rina pernah bagi dulu..
ada 2..masih belum guna lagi..

jadi rina pun gatal tangan, nak try..

inai dia cairr jadi susah nak bercapuk.

tu selotep sekali bagi kemas.

tapi rina terselotep ketat..jadi lenguh jari hee

so dalam masa tak sampai sejam rina dah cuci =P

ini hasilnya


macam cantikkan?
baru sejam dah cantik.

tak becapuk.

nanti nak try kat jari lain, buat 2 jam pulak 

kalau lawa, nak stick to inai ni jelaaa


 

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

FatinFirdaus 1/3/12 11:59 PM  

dah lama tak pakai inai.. malas nak g beli kat mydin.. hehe

kaklong 2/3/12 7:54 AM  

wah, kak long mgu depan je majlis...

pe pun, mcm nak carik gak je inai mcm ni..ok nampak nyer...tp sesuai ke ngn tgn kak long kalo nampak agak burn sikit kan tgn ni,...heheheh :)

ciksusu 2/3/12 8:50 AM  

selalu nmpak inai ni;)
bau dier oke x??

Asfiza 2/3/12 8:57 AM  

kat mana beli inai ni rina?

starzieti 2/3/12 9:23 AM  

lawa. :D

arituh ade beli inai. pakai2, pastuh bercapuk. kaler die tak sekate. maybe saye tak pandai pakai kot. -.-

Rina Lia (◕‿◕)✿ 2/3/12 9:34 AM  

Fatin : hehe rina pn lama xpakai :)

Kaklong: kaklong try laa dlu, bru tahu sesuai ke x :))

Ciksusu: xbau ape2 lak. Ok je hee

Asfiza : xtahula. Tp cuba cari area masjid india, ade je kot ;)

Starzieti: rina pn slalu pki capuk. Tp yg ni cam cair, elok je ble pakai. Cube try :)

maria fitria 2/3/12 12:05 PM  

aritu pun i pkai inai ni je.. senang xpyh nk giling/tumbuk2.. hehhee.. after sebulan kawin ni pun still ade lg

PiNky@hEarT 2/3/12 2:25 PM  

cantik inai ni rina.. saya pun suka pakai inai ni..saje2 suka pakai sebelah tgn je..slalu pkai belah kiri.. hiks.. =)

Mr & Mrs Chenta to be 2/3/12 5:33 PM  

hehe.. inai ni mmg best.. dulu my mum beli bnyak.. tapi tak dan nk simpan buat kawen, die da abeskn sapu kat uban. ehehe.. tak sapu, gatal katanya. tak tau la.. =)

MyHaPpInEsS 3/3/12 10:43 AM  

Rina...just nak bg suggstion...pas dah pakai inai tue n b4 basuh tenyeh ngan buah limau nipis ker @ limau sambal...coz nak tahu dier lekat x @ tahan lame kat tangan. sbb pakai inai beli nie ader kimia. nie mak andam Jasmin bg petua...lg bagus kalau pakai 2x....

Nur Dalila Jamaludin 5/3/12 12:06 PM  

congrats rina menang giveaway by sis intan...ur entry mmg creative..!! well nk ckp my cousin pn pki inai tiub ni jgk..dia pki kat kuku 1 1/2 jam...and jari 1 jam..dh cantik sgt2..mula2 pki kat kuku 1/2 jam..then baru tmbh kat jari..tp mcm leceh kan? ikut la.yg sy tgk kat jari awk tu pn mmg dh cantik sgt..!! selamat berkenalan

Rina Lia (◕‿◕)✿ 8/3/12 9:32 PM  

thanks korang :) tp inai ni cepat betul pudar..sehari da pudar..maybe rina pakai cepat sangat. rina akan ikut tips2 yg korang bagi!!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top