Tuesday, April 17, 2012

kepala serabut

Assalammualaikum..

assignment ada 4 yang tak siap lagi..
next week dah kena submit..

next month, 9 & 16 Mei dah final..

seminggu lepas last paper, kahwin, insyaAllah..
haha...
tension jap

harap semua berjalan lancar..
start esok dah tak boleh malas malas, 
perlu gunakan masa dengan sebaiknya..

oh, rina dah start buat event di facebook (sini)

nanti insyaAllah rina buat invitation rasmi di blog pula =)
tapi bukan malam ni sebab takde mood nak mengarang ayat hihi

emm ape lagi ye?

oh, program diet rina dah hancus..
berat naik balik (pernah turun ke?)
harap dengan kebizian ni dapat lah kurus haha harapan

lepas kahwin baru diet & exercise sama sama dengan husband ok tak?
cewahhh =P yeke exercise?? hihi

emm ape lagi ye?

persiapan kahwin ada yang dah siap tapi macam masih banyak belum selesai..
macam takde masa nak fikir =(

takpela..tawakal je..
janji selamat dinikahkan sudah mencukupi..

kepada rakan rakan yang membantu & bertanya dengan niat nak membantu..
rina sangat hargai =)

sangat rindu nak hang out dengan kawan kawan time study..
tapi masa tak mengizinkan...

ya Allah..permudahkan lah segalanya..
 


1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Diyana 18/4/12 8:41 AM  

Good Luck Rina

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top