Monday, April 16, 2012

@Nuffnang : No Buffered Earnings, no money

Sudah 2 bulan kot takde Buffered Earning (BE)?
bila takde BE ni..duit pun naik 20 sen je seminggu huhu

sedihla..visitors bukan berkurang dari dulu..tapi BE takde..
mengikut TEORI rina, sekarang ramaiii blogger famous amous pakai Nuffnang
so, blogger picisan macam rina ni..telah dilupakan..

jadi, mungkin rina akan bertukar ke company advertorial yang lain..
but..I do love Nuffnang..
ape ape pun..thank you so much Nuffnang!

bukan sahaja duit, tapi Nuffnang telah memberikan saya pengalaman yang terbaik sepanjang berblogging.

its ok...maybe it is the time for me to move on & try something new?? =)

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

azzey 16/4/12 8:06 AM  

sy ada 1 BE je tgh running...:)

Myvitrd 16/4/12 9:40 AM  

bersabar n terus bersabar ye.. mungkin bulan adepan ada satu BE.. amin.. dulu sekeping pizza makan 3 orang.. sekarang kena kongsi dengan 30 orang macam tulah bahasa kiasanya.. :-)

Qyla Aqilah 16/4/12 11:31 AM  

Q dekat 2 thn blogging ni baru ada BE..ritu ada 4..ni tinggal satu jer..Alhamdulillah ler jugak..tak cukup pun lagi nak claim..hahha

Rina Lia (◕‿◕)✿ 17/4/12 2:01 PM  

itula...ramai dah blogger..kene lah bersabar kan :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top