Tuesday, April 03, 2012

HIV Test di Klinik Kesihatan Pantai selesai ^__^







Assalammualaikum semua =)

make it short, rina dan en tunang dah pun buat HIV test tadi ^_^
alhamdulillah, kami berdua bebas dari HIV hehe..
nervous jugak..mane lah tahu ter berjangkit

 meh nak note kan beberapa point untuk mereka yang belum buat lagi

  • Ujian HIV adalah wajib untuk pasangan yang ingin berkahwin
  • Perlu dibuat 3 bulan sebelum akad nikah (ada negeri 6 bulan, tapi as a precaution, buat 3 bulan sebelum la)
  • Hanya boleh dibuat di Klinik kerajaan (untuk Kuala Lumpur klik SINI)
  • Perlu buat appointment sekurang kurangnya 2 minggu sebelum (boleh kautim kot)
  • Bayaran hanya RM1
  • Sila bawa pen untuk isi borang berkaitan. Nanti ramai yang datang buat ujian, so pen tak cukup.
  • Cepat cepat ambil nombor dan isi borang, siapa cepat siap, dia paling awal dipanggil nurse hehe
  • bawa IC 
  • Ujian sekejap sangat..dalam sejam sahaja. 
  • tak sakit pun, macam kena gigit semut.
ok, itu je kot =)

next step?
 



Hee..jubah ni cantik tau.
rina pun siap beli sehelai untuk diri sendiri hihi
masih available =)
klik sini untuk pembelian

Good Night~


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Qyla Aqilah 3/4/12 11:03 PM  

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

Diyana 4/4/12 8:39 AM  

gaya cik Rina mcm 1st year degree student....
hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top