Sunday, April 22, 2012

Baju bersanding by Nurin Makeover


Assalammualaikum =)

Assignment tak siap lagi tapi nak update jugak =P

kepada yang tak tahu, rina akan sewa baju baru dari butik Nurin Makeover (klik sini untuk baca)
so, hari ini rina pergi lagi untuk tengok baju






CANTIK TAK??





INI BUKAN BAJU ELYANA TAUU,
inspirasi dari elyana je hehe

rina try lah baju biru ni tau, tapi bila rina pakai je hancur, tak secantik patung ni pakai..
sedihhh

tapi semua baju di atas, BUKAN baju rina hihi

baju rina tak siap lagi..huhu..
nampak gayanya last minute jugaklaa siap..
tapi takpe..tengok hasil tangan Nurin Makeover ni macam cantik =)

tadi kitorang pergi untuk ukur badan bakal pengantin lelaki AKA my fiancee..

sesiapa yang nak buat baju dengan Nurin ni,
baik cepat!! sementara masih ada promo ni


time rina dulu RM1000 je, fuhh sebaik awal!
makin lama, harga makin naik.
jadi sesiapa nak kahwin tapi lambat lagi, book je la awal awal..
tak rugi pun =)

ok bai nak pegi wat assignment hee







10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hana 22/4/12 8:49 PM  

wah..
cantik r...
hihih
=D

Rara Nasiha 22/4/12 9:10 PM  

I love the first one. cantik sangat :)

Cik Zimie 22/4/12 11:19 PM  

neves pulak nak tengok design baju rina.mesti cantik :)

SarahSyafiq 23/4/12 12:21 AM  

yang first tu cantik rina. masti baju kamu lagi cantik kan:)

qina 23/4/12 2:33 AM  

cantik. yg first tu superb la :)

dilla nadila 23/4/12 9:20 AM  

cantik Rina..
untung Rina dpt murah hritu =)

choclairissa@intan marliana 23/4/12 9:52 AM  

wahh confirm meletup baju rinaaa :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ 23/4/12 8:37 PM  

rina suka baju biru lagi ehe..baju rina biasa2 jeee....:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top