Monday, April 23, 2012

Nas Great Idea memang kevavom!



I didn't believe such a really beautiful, awesome, grand, OMG! wedding does exist in Malaysia
until I met NAS GREAT IDEA !

huhu...awesome giler..
harga pun awesome melampau sampai boleh beli rumah banglo sebijik!

pendapat rina, if korang mampu pun..tak perlu membazir sebegitu sekali..
better buang duit ke arah kebaikan..
semua ni sementara sahaja..
tak perlu nak over sangat..

boleh je nak grand, cantik, memenuhi impian tapi perlu ada limit
tak perlu membazir beratus ribu untuk sebuah perkahwinan yang sepatutnya sederhana dan dalam penuh keredhaan Allah.

ini pendapat rina je laa
yela, rina pun memang takde duit, pandai lah cakap hihi
mana tau if ada duit rina yang over *nauzubillah*

apa apa pun, wedding di atas memang cantik!
tapi taman di syurga Allah 80 juta berbillion billion lemon lagi cantik.
semoga kita dapat menjadi penghuni syurga nanti...
AMINNN

tetiba mood insaf hee.

K BAI!


8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cleoptara | aidazura 23/4/12 9:43 PM  

salam rina. sangat cantik....tp bila u ckp psl duit...fuuhhhhh!!!! tp Allah suruh kita berhias diri ikut kmampuan. so mybe diorg pn nk bt majlis ikut kmampuan jgk. btw kawin jz skli n mati pn skli. so btlah pilihan terbaik....smile :)

Asfiza 24/4/12 8:32 AM  

terlampau mahal sangat kalau dah boleh beli banglo sebiji. tak mampu lah rina...buat ikut kemampuan jer.. sekarang pun still ada butik yang murah dan cantik-cantik apa...so tak payah membazir kan :)

FY 24/4/12 12:32 PM  

mmg mahal gilerrr...kerabat or anak VIP boleh la..tak sanggup la nak spend macam tu skali kat decorations..huhu

Renee Meow 24/4/12 1:00 PM  

yg 1st pic tu xtahan..!!! but for wat u pay mmg sgt2222 worth it la... mcm tatie's wedding, wat she paid is soooo berbaloi, mmg grand and gorgeous gilerssssss.... but tu la betul ckp u, ikut kemampuan yer adik2... mcm i ni mampu verangan ajeeee...hehehee *envy* T_T

Munnafendy 25/4/12 3:40 PM  

banglo sebijik??? alahai tercekik!

ESYAH AZMAN 27/4/12 8:04 AM  

best kan nas great idea nie..huhu..melampau harga dia..

yaumil hidayah 20/5/12 2:10 PM  

dasyatnya lawa rina.. :O

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top